Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Garry84: Sumák aprós?
- Őskoczka
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Köszi az infót. Nekem nem kell számla, ha a gariztatás enélkül is intézhető. Remélem azért nem kerül ilyenre sor. Ilyesmi átalakítót kaptam, de nem egy életbiztosítás, simán kicsúszik belőle az UK-s csatlakozó.Ráadásul általában rohadt nagyot szikrázik mikor bedugom a konnektorba... (Én kifejezetten kértem hogy magyar adaptert adjon hozzá, mert 3 hónapja mondtad, hogy ezzel viccelődik
)
Rendeltem is gyorsan egy ilyet Érdekes volt amúgy, hogy dobozból kivéve nem lehetett bekapcsolni a gépet, csutkára le volt merülve. Töltőre dugás után negyed órával szerencsére beindult. Érdekes, mert az eddigi akkumultátoros cuccaimban volt azért annyi kraft hogy be lehetett kapcsolni. Ez a dolog Apple-nél általános? 7.1.2-es rendszerrel érkezett egyébként. -
Nekem más a véleményem a csajrol. Anno 2 éve jól megkajaltatott. 2 db nexus 4- et vásároltam tőle majd kaptam egy mezei számlát es azt mondta ez a garancia ezzel lehet mindent intezni le van beszélve az LG- vel. Természetesen nem igy volt. Felhívtam őket es totál más volt a történet. Elég sokat kinlodtam vele míg visszakaptam a pénzemet. Egy Apple termek eseteben igaz ez mind1, mert a garihoz nem kell papír,de érdemes vigyázni vele. Nálam a szállítási idő is + 2 hét volt mint amit ígért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Huawei MatePad Pro
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest