Hirdetés
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
malisonX #6555 üzenetére
Ma este bontottam ki a szülőknek vett Air dobozát, holnap együtt beüzemeljük.
Meglepetés: magyar töltő van hozzá, mondjuk ahogy Te, úgy én is kértem, hogy magyart adjon hozzá, de a Te példádból kiindulva UK verzióra számítottam. Az akksi 89%-on van, OS verziót nem néztem egyelőre, de gondolom ez is 7.1.2 lesz. -
-
válasz
malisonX #6552 üzenetére
Akkor kérj tőle, biztos ad, nekem kellett az Áfa miatt, amikor mentem átvenni szóltam előre, hogy milyen névre állítsa ki.
Persze, csak a sorozatszám számít és az aktiválás dátumától indul az 1 év.Milyen töltőt adott hozzá, magyart? (Én még nem bontottam ki a dobozt, de a tavasszal UK töltőt kaptam, mondván az is EU....
)
-
válasz
malisonX #6514 üzenetére
Szia!
Nekem is tegnap jött meg, vélhetően ugyanazzal a szállítmánnyal érkezett mint a Tiéd. (Amit január 29-én rendeltem, az március 17-én jött meg.) Másodjára egyáltalán nem aggódtam, megbízható az eladó.
A szüleimnek ezt a tokot a rendeltem Süvi fórumtárs javaslatára az Aliról, tkp. egy kínai smart case, még úton van, szerintem megegyezik azzal amit linkeltél, de a Labato is tetszetős. Magam Skech márkájút használok, nagyon szép kivitelű, de sajnos pár hónap intenzív használat után elkezdett szétjönni, legközelebb asszem' Ozakit veszek - nagyon jó, de 15 e.
-
válasz
malisonX #5202 üzenetére
Túl sűrűn nem kérdezgettem, egy napon belül válaszolt.
A külföldi csomaghoz nem kaptam követési számot, úgy sejtem, hogy rengeteg árut hoznak be egy szállítmánnyal, és vélhetően hajón, emiatt ilyen lassú. Személyesen vettem át, de nem engedte el szállítási költséget (akkor 5e. volt). -
válasz
malisonX #5187 üzenetére
Nagyszerű ár, gratulálok!
Ad Áfás számlát is, ha el tudod valahol sütni, akkor még lejjebb tudod szorítani a bekerülési költségeket.
Mikorra ígérte a szállítást? Nekem másfél hónap volt, mint írtam is.
@5195 vadászcsiga: ugyanezt csinálja nekem is, abszolút kiszámíthatatlan.
-
válasz
malisonX #5125 üzenetére
Szia!
Én is ettől az eladótól vettem az Airt még január végén, március közepére kaptam kézhez. Ennél jobb áron nem kapsz, teljesen megbízható az eladó, csak legyen türelmed kivárni.Írd meg neki, hogy nem EU, hanem gyári magyar töltővel kéred, különben UK verziót kapsz
mondván az is EU...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest