Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
univerzita #5215 üzenetére
Ezért kérdeztem én is, mert másfél hónappal a vásárlás után regisztráltam (a boltban nem én vettem, itt vettem hardveraprón bontatlanként és én regisztráltam be.) De ha valami lett volna vele nyilván egy iStyleba viszem be, nem az edigitalhoz, hiszen ők is oda küldenék (gondolom).
Van egy telefonom amit az edigitalnál vettem, de gyári garancia van rajta, azt is a gyártóhoz viszem szervizelésre.
#5208 SonyNex7
Igazából tetszik, viszont olyan eszközre lenne szükségem ami nem csak tartalomfogyasztásra való, úgyhogy egy Surface Pro felé veszem az irányt. Nagyon elegáns és pörgős az iPad és lehet, hogy megbánom, de jelenleg a teljes értékű windowsra kompakt méretben nagyobb szükségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest