Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Semmi bajom nem volt a hármassal, sőt. Hardver illetve kijelző szempontjából nekem ugyanolyan. Vékonyabb, könnyebb, de ugyanúgy tudom használni mint a hármasomat anno. Őszintén mondom, nem is néztem, erősebb-e az Air vagy sem... Minden eddigi cuccom ugyanúgy teljesít rajta, sebességben, megjelenésben egyaránt. Nyilván van különbség, de átlagban én egy makulátlan, új hármast simán bevállalnék jó áron.
Illetve, 16vs32, attól függ. Nekem a 16 sok, másnak kevés. Dolgozni jó a kisebb, szórakozni, otthonra, filmet nézni kellhet a nagyobb. -
Első kérdés: mert nem olyan dögnehéz az Air mint a 4-es. Akksi a 4-esben tovább bírja egy feltöltéssel.
Szerk. Árban nincs valami hatalmas különbség köztük használtam, olyan 10 ezerre saccolom (ceteris paribus).Második kérdés: szabad venni, nekem ez az 5., de egyben az első amit újonnan vettem.
Szerk. Nézd meg serial number alapján a beszeljukmac.com-on, hogy nem lopott-e. Ennél sokkal többet nem tudsz tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- RedMagic Astra
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest