- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #3008 üzenetére
Szerintem a legjobb gép a piacon. Remélem hamarosan beszerzem én is.
Az Lg G2 is laggol mégis használod. Akkor mi itt a gond? -
Sur1G
aktív tag
válasz
Egyetértek, hogy az Air az iOS 7.0-val elég lagos itt ott, illetve sokaknál nem túl stabil, viszont még így is egy "csúcs" android szintjén van. Viszont a béta videók alapján elég sokat javítanak ezeken a dolgokon, míg ezt android tájáról nem mondanám el. Valahol olvastam, hogy safariban megoldották, hogy ne töltögesse újra a lapokat, sokkal több lapot tud "élesben" tartani a béták alatt. Aki használ bétát ezt meg tudná erősíteni, illetve cáfolni?
-
csab2
veterán
válasz
Valóban az IMDb app esetében nem olyan folyamatos az orientáció váltás, mint mondjuk Safariban.
Csak szólok előre: lesz még rosszabb is.
Pl.:
Nálam már 2 megnyitott oldal esetén is előfordul (nagyon gyakran, szinte mindig) Safariban, hogy váltáskor újratölti az oldalakat. Írták már itt a fórumon, hogy más böngészővel nem ilyen, de én szeretem a Safarit, nem akarok másik böngészőt használni. A multitask is egy fos. Pl. a Facebook újratölt, Mindig TV újratölt, játékok is újratöltenek. Az, hogy az adott app ott folytassa ahol abbahagytam csak álom. Lehet, hogy az appok nincsenek jól megírva, lehet, hogy az iOS7 nincs még kellőképpen optimalizálva a 64 bitre, lehet, hogy kevés az 1 GB RAM, nem tudom, de ez így nem kóser.
Félreértés ne essék, ettől (vagy inkább ezzel együtt is) én imádom az Airt, el nem cserélném semmi másra, de a tény az tény: vannak gondok. Nagyon remélem, higy a 7.1-ben orvosolják.206 cc:
Én az Erste és az Axa netes felületét használom, tökéletesen működik mindkettő Airen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- Proxmox VE
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest