Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ed Parker #2104 üzenetére
Két hete használom, napi tíz órát és a Feedlyn kivül semmi hibàja nem volt eddig, azt meg lecseréltem és azóta jó. Érdekes, hogy viszaolvasva mindig csak ugyan annak a két-három embernek sír a szája, azok írják le naponta ötször, hogy milyen sok hibája van, lasabb mint az előzők, stb... Most vagy én kaptam egy jó készüléket, vagy csak rendeltetésszerűen használom, de nálam eddig semmi baja. A low memory az egyetlen valódi "hibája" csak az Airnek, de az meg úgy néz ki, hogy szoftverhiba, amit biztos javítanak, és a legtöbb felhasználó észre sem veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest