Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
...eees, fel orat beszeltem az Apple supportal, fingjuk sincs, hogy mi van. Szerintuk kene egy Mac, amivel szinkronizalok. Szerintem meg az iPad nem egy Mac tartozek. Szerintuk se, de azert kene egy Mac.
Ja, azt mondjak, hogy biztos a Macbookomon van a film. Es mivel azon van, ezert nem tudom magamhoz letolteni. Kerdeztem, hogy ez most hogy van, egy fizikai peldanyt vasaroltam a filmbol, es at kell terelgetni a biteket a vezeteken az egyikrol a masikra, mashogy nem megy? Szerintuk nem, hivjam oket, amikor majd a Mac kozeleben leszek (sok-sok nap), es akkor megprobaljuk megoldani.
Most mit mondjak erre, komolyan? Amikor azt adja elo valaki, hogy a film lehet, hogy NINCS NALAM, es at kell huzni a Mac-en keresztul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- További aktív témák...
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest