- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Osszessegeben meg mindig az ipad jon be jobban, de memoriaban (es nem azert, hogy jol mutasson) androidon most jobb a helyzet (mar tavalyi nexus 10-el is...epp megint van nalam egy). Csak egy alap dolog : mikozben itt hozzaszolast irok es esetleg megneznek mas oldalakat uj bongeszolapon par adat miatt, meg mondjuk kozben elkalandozok kicsit mire visszaterek a hozzaszolas lapjara az egesz tok ures es kezdhetem elolrol. Semmi mas nem kellene hozza mint par dollarnyi ram es nem lenne nekem sem "problemam" vele. Ez csak egy resz, de elvartam volna apple-tol, hogy legalabb az air ebben is jobb legyen, esetleg mini-ben maradhatott volna az 1giga, de nem leptek meg.
Talan megint ev kozben lesz egy rancfelvarras ahogy valaki irta? (nem hiszem igazan).
Mindegy...meg egy evet ugy tunik varni kell erre. Nincs mese minden gyartonal valamilyen kompromisszumot kotni kell. Engem abszolut nem erdekel milyen logoju termeket hasznalok ha tudja azt amit szeretnek, de a gyartok egyre inkabb (globalisan es sajat jol felfogott erdekeik alapjan) kezifekkel nyomjak a fejleszteseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest