Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
mert én még nem találkoztam olyan nagyon jókkal amikkel lecserélném bármikor azokat a logikai és ügyességi játékokat, amikkel az iPhone-omon játszom...
Ha mutatna neked valaki, akkor neked mindegyik játék ugyanúgy nézne ki:
"Flash is not supported"
Tehát nem is találkozhatsz semmilyen flash játékkal, mert az iPhone-od nem képes lejátszani azokat
-
(An)Dante
őstag
Mint mondtam, például a Facebook közösségi játékai elég népszerűek. Nem egyedül játszod őket,nem feltétlenül valaki ellen és nem is a gép ellen, hanem barátokkal, ismerősökkel együtt. Pár millióan azért használják őket..
Ezen túlmenően én személy szerint nem tudnám Java nélkül használni a csomagküldést, vonatjegy foglalást, kép előhívást, de még az online bankom sem, ezen túlmenően jónéhány Flash alapú portált is használok, melyek szintén nem játékok.
Maga az iPad nem rossz, de mindig rossz érzéssel tölt el, ha azért, mert egy készülékgyártó szerint a Sun és az Adobe maga a mumus, én már nem is használhatom az amúgy szabványos online tartalmakat. Nem azt mondom, hogy annyira jó dolog a villogó hirdetés vagy a helyenként lassú Java, de majd a kedves felhasználó el tudja dönteni, hogy akar-e ilyen plugint vagy sem. Ne akarja más megmondani, hogy nekem mi a jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi