- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
Mint mondtam, például a Facebook közösségi játékai elég népszerűek. Nem egyedül játszod őket,nem feltétlenül valaki ellen és nem is a gép ellen, hanem barátokkal, ismerősökkel együtt. Pár millióan azért használják őket..
Ezen túlmenően én személy szerint nem tudnám Java nélkül használni a csomagküldést, vonatjegy foglalást, kép előhívást, de még az online bankom sem, ezen túlmenően jónéhány Flash alapú portált is használok, melyek szintén nem játékok.
Maga az iPad nem rossz, de mindig rossz érzéssel tölt el, ha azért, mert egy készülékgyártó szerint a Sun és az Adobe maga a mumus, én már nem is használhatom az amúgy szabványos online tartalmakat. Nem azt mondom, hogy annyira jó dolog a villogó hirdetés vagy a helyenként lassú Java, de majd a kedves felhasználó el tudja dönteni, hogy akar-e ilyen plugint vagy sem. Ne akarja más megmondani, hogy nekem mi a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest