Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
És szerinted ki a franc járna be órára ha minden jegyzet elérhető lenne? Most vagyok végzős egyetemen idén is volt jópár olyan tantárgyam amire ha nem jártam volna be esélytelen lett volna vizsgaidőszak mivel olyan anyagokat adott le tanár ami se könyvben se hálon ppt-ben nem érhető el ,és megértem hogy nem rakja fel, járjon csak be órára aki meg akarja csinálni + érteni. Persze erre megoldás a jegyzetcserélgetés, de csekély rá az esély, hogy más jegyzeteiből megértsed azt amiről fogalmad sincs. Amúgy is a legkönnyebben az ember a saját jegyzeteiből tud tanulni, legalább is én így vagyok vele.
iPhone anno egy forradalmi és innovatív készülék volt, erről az iPadról ez abszolút nem mondható el, de ezt sajnos lehetetlen megértetni olyan emberekkel akik egy Apple buborékban élnek és nem látnak ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest