Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adam19880201
üzenetére
Ezzel egyetértek, de az előbb nem így hangzott el.
Én csak arra reagáltam.
Az én majdnem-folyamatosan működő P2-es gépem legfeljebb 28.7W-ot fogyaszt a méréseim szerint, de még azt is kikapcsolom, ha éppen nem kell semmire. Úgy hangoltam a linuxot, hogy gyorsan bootoljon, ha kell. -
moonman
titán
válasz
adam19880201
üzenetére
és csinált is valamit, vagy csak egy konzol ablakot huzogattál jobbra-balra és abból vontad le a "nem akadt" következtetést? indíts már el rajta egy firefoxot 8-10 füllel és valami komolyabb szövegszerkesztőt. kíváncsi leszek a nemakadásra...
-
válasz
adam19880201
üzenetére
Én 70-ből hoztam ki a gépemet, és lazán elmenne rajta a Vista, ha vennék bele plusz 2-3e Ft.-ért ramot. Emellett rohadtul nem örülnék havi +5000-es villanyszámlának. Még +500-nak sem, ha nem muszáj.
És környezet tudatosan gondolkodom, vagyis nem szívesen pazarlom az áramot. Még akkor sem tenném, ha ingyen lenne.mod: off
-
Vladi
nagyúr
válasz
adam19880201
üzenetére
nekem pl. nincs. De nem is kell vista.
Valamint:
shteer!Én úgy csinálom, hogy kikapcsolom + áramtalanítom. Ez (és még jó néhány más takarékossági dolog) felére csökkentette az áramszámlát. Ezért írtam.
-
moonman
titán
válasz
adam19880201
üzenetére
módosítani sem tudsz userként. nemtom ezeket honnan veszed.
-
moonman
titán
válasz
adam19880201
üzenetére
figyelek, csak nem nagyon értem, esetleg ha kicsit összefüggőbben írnál.
-
shteer
titán
válasz
adam19880201
üzenetére
-
evone
őstag
válasz
adam19880201
üzenetére
probald ki, nem fogok magyarazkodni. ugyis a vegen ugyanolyan szar lesz mint mielott leirtam.
-
evone
őstag
válasz
adam19880201
üzenetére
akkor latom nem surun lattal vistat. sokkal jobb mint az xp. foleg biztonsagban, deha valaki az xprol beszel igy 2008ban, akkor rakjon win95ot es hasznalja azt. komolyan tokom kivan mar ezzel a vista szarozassal...
mikor meg megkerdezik hogy miert szar a vista, akkor csak annyit birtok mondani hogy : "nem tudom de szar"... no comment.
vagy azert mert jaj 10 gigat esziik a vinyobol, jaj es akkor mi van? manapsag 500 gigas vinyot fillerekert vesz az ember..
ugyanez van a rammal is.
-
moonman
titán
válasz
adam19880201
üzenetére
XP-n hol törölsz userként rendszerfájlt?
milyen 2nd service pack? mi erős? mi van? -
moonman
titán
válasz
adam19880201
üzenetére
"az már a te felelősséged hogy mi tőrténik"
ennél szánalmasabb demagóg dumát ritkán hallani. nem kell az autóba biztonsági őv, ne menjél olyan gyorsan. minek a magas helyeken korlát, ne menj ki a szélére. minek sózzák télen az utakat? vegyél stoplis cipőt és hóláncot. minek UAC meg védett mód a böngészőbe és jogosultsági szintek a fájlrendszerbe? faszé nyúlsz hozzá.
-
moonman
titán
válasz
adam19880201
üzenetére
"mint felhasználónak semmi kérdést nem tesz fel mikor megnyitsz egy rendszermappát és amikor hűde jó vagyok belehekkelek egy picikét akkor is csak annyit kérdez, hogy biztos-e hogy módosítiom"
"nincs egy normális dokumentáció hozzá és nem lehet utánaolvasni"
bocs, de jól érzed magad? mikor láttál utoljára közelről Windows-t?
-
commanDOS
senior tag
válasz
adam19880201
üzenetére
Részben így van, részben meg túlzásba viszik.
Lásd: Vista
Ha használni akarod muszáj kikapcsolni az UAC-t, mert elindítod a word-öt és rákérdez, hogy biztos, hogy el akarod indítani?, mert ez alkalmazás, amiben káros elemek is lehetnek olykor...
Ez se normális dolog. Utána meg ha szar, akkor az okosok jönnek azzal, hogy a sok idióta kikapcsolja, meg is érdemli, ha okosabbnak tartja magát a microsoftnál, stb...
Álljon már meg a menet, most akkor a gép van értem vagy fordítva?
Azzal töltsem az időmet, hogy megvédjem a gépemet, hogy tudjak vele dolgozni?
Meg az állandó rikácsolást hallgassam, hogy ha elindítom a böngészőt, akkor veszélynek teszem ki a gépet?
Vagy belenyúlhatok mindenbe vagy semmibe, kössz.
Nem azt mondom, hogy nem használható, akkor nem a windows lenne a legelterjedtebb op.rendszer. De egyszerűen nevetséges, hogy majd 20 évnyi fejlesztés és toldozás-foldozás során nem tudták azt megcsinálni, hogy, aki csak használni akarja annak ne kelljen azzal foglalkozni, hogy mi van a szép külső mögött, de teljes értékűen tudja használni, akinek meg szükséges a rendszer buherálása az is megtudja oldani.
Tudom, mindjárt v.mi elvakult windows fan beszól, h hülye vagyok és nem értek hozzá, és a windows az isten, de nagyjából nem érdekel. Használom, mert ez van, vannak jó és rossz oldalai, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én csak arra reagáltam.