Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
Vistán ugye nem sok vizet zavar, ha UAC/védett mód aktív, max becsukom a böngészőablakot és pápá. XP-n azért nem árt, ha van egy rezidens antivírus ilyen esetekre.
sima userként XP-n sem tudna nagy kárt okozni, max az összes dokumentumodat törli le, Vistán még erre sem képes, mert a userprofilon belül is alacsonyabb szinten van az IE cache.
-
cigam
titán
Akkor vagy megoldod magad, vagy felrakod az említett progikat, vagy adminként használod, mert úgy működik. Esetleg elhívod az 1ik szomszéd kocka gyerekét, vagy elviszed a szervízbe, és jópénzért megoldják.
Igazábal ezt csak 1 példának hoztam fel, hogy az MS, meg a biztonsággal foglalkozók ugye azt mondogatják, hogy ne adminként használd a gépet. Nade könyörgöm, hát alapból nemtudok CD-t írni. És nekem nemondja senki, hogy a home verziót nem otthoni felhasználásra szánták. 1xüen olyan átgondolatlanságok vannak benne, hogy sikítani tudnék. Vagy ott van a kártékony programok kérdése. Nem ám bekapcsolom a gépet és használom, elöbb virusadatbázist frissítek, lefuttatok 1-2 kémprogramkeresőt, + ezek sem a gép gyorsaságát segítik elő.(Hiába automata, macera, + internet kell hozzá)Én fellélegeztem mikor 2éve megvettem a macbook-omat, és 1 percre sem bántam meg.
-
commanDOS
senior tag
Nincs jelentősége, az egyszeri user, úgysem akar cd-t írni, arra ott a rendszergizda.
A biztonság sokkal előrébb való, mint olyan marhaságok, mint a cd írás
Képtelenségnek tartom, hogy nem tudnák ésszerűen és használhatóan megcsinálni az egész rendszert.
A probléma véleményem szerint ott gyökereddzik, hogy rosszul fogják fel az egészet.
Van a rendszergazda meg van a felhasználó. A felhasználó nem csinál semmi mást csak a kizárólag saját tulajdonában lévő doksikat böngészi, levelezik, netezik meg kikapcsolja a gépet. A rendszergazda meg csinál mindent.
Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy a valóság nem így néz ki.
Nyilván vannak helyek, ahol ez működik, de nem ez az átlagos.
Nem az a megoldás, hogy mindent elzárunk a felhasználó elől, mert összeomlik az egész szar. Aztán jön a buherálás, külső programok telepítgetése, registry cseszegetés, stb, hogy hogy tényleg lehessen user módban használni a dolgokat. Ez így nem OK.
Elhiszem, hogy valakinek működik, mert tényleg nem ért hozzá és csak a neten néz videókat, meg csvegő progit használ és csókolom... -
adam19880201
csendes tag
ez valahogy ugy nez ki, hogy ha jatszol van egy kuvaeros geped hogy birja a 3D-t szepen, de ne azzal a geppel tolts mar torrentet napokon keresztul vagy dc++
ha egy mod van ra legyen egy szar p3 gep otthon oszt lehet azon bongeszni a sok virusos oldalt meg tolteni es ha megpusztul akkor max telepitesz ujra vagy rendszerhelyreallitasz. es fogyaszt 50Wot
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi