Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Én akkor már egy hordozható DAC-ban gondolkodnék. Mert rácsatlakoztatni egy plusz eszközt és a fejest az nem túl praktikulus szerintem, illetve nem is tartom tartósnak. Fiio-használtam egy ideig, hangban ok, de egyszerűen nem kényelmes. Illetve, ha már minőségi zene és a TWS, akkor egy Lypertek Z7 is megfelelő lehet igaz a zajszűrés a Pods-ban jobb, de hangminőségben nem egy szint maradjunk annyiban egy Tidal vagy Apple Music-al is nagyon jó színvinalat hoz minőségben és már itthon is hozzá lehet jutni.
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
xsjado93 Ohh köszi az infót .
Fritz Teufel
köszi neked is, ez valahogyan kimaradt az eddigi látókörömből ,
utánna is nézek hátha nekem is megtetszik egy lightning kialakítású dac adapter .
“Nem is feltételeztem”Inkább oda írom , mert sohasem lehet tudni . Tudod vannak mimóza lelkűek itt , akiknek írásaira is csak picit rosszul nézek rá , már kitör önmagából és Leónidasz spártai király is inkább leül és csendben végig hallgatja kitöréseit.
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
És ezt az Apple adapter biztosítani tudja azt a pluszt ami a jobb és minőségi általad kiválasztott fülesed meg bír szólaltatni ? ( Persze ha jack)
Vagy lighting csatlakozóval van ellátva ?
Vagy mint iPhone felhasználó , más eszközön hallgatod a zenét ?
Csak kíváncsiság semmi rosszindulat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest