Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Mint mondtam, a feleségem lábát doki kezelte, én csak rásegítettem gyógynövényekkel, méghozzá hatékonyan.
A lányom is volt röntgen, CT vizsgálaton, tehát nem maradt ki a kezeléséből az orvostudomány. Nála sem akarják elhinni, hogy ilyen rohamosan gyógyul.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Kapaszkodj, doki mondta, hogy ha nem látja, nem hiszi el a feleségem lábának gyógyulását. Majdnem szó szerint fekete volt egy zúzódás következményeként, de két gyógynövénnyel kezelve rohamosan, látványosan gyógyult.
Ugyanez a két növény gyógyítgatja éppen a lányom arcát, és lábát, akit egy tehén kicsit megdögönyözött, megtaposott. A módszer hatásos. Erről az esetről írni is fogok.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest