Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz IreN!CuS #469 üzenetére
Már csak itt követem, meg ha belefutok valami cikkbe, de inkább ne legyen több VV, ha ennyit tudnak összehozni.
¤Envy¤
Ja így érthető vagyis inkább érthetetlen.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
antikomcsi
veterán
válasz IreN!CuS #452 üzenetére
Ha játékos lennék, nagyon dühítene, hogy a többiek, ilyen kevéssel a vége előtt ennyi lóvét elszórnak abból, ami nem is az övék.
Ja tényleg gőzük sincs, hogy mennyi ideig tart a megélhetés mellett 11.5 milliót Forintot bevarrni a párnába. És tisztán látszik, hogy fel sem fogják. Én a gyerekes sztorit sem értem meg, mert nem, neki sem volt joga elszórni a pénzt. -
aktív tag
válasz IreN!CuS #426 üzenetére
Spoiler
Dzsigerit. Nehéz szülés volt, de túltéltük.
Felsorolta hogy a másik 3 embert akit gondolt, miért nem most viszi ki.
Majd bemondta Dzsigeri nevét és ennyi, indoklás nélkül. (később persze Puskás Peti megkérdezte miért őt választotta)
Spoiler vége
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
antikomcsi
veterán
válasz IreN!CuS #377 üzenetére
Elég könnyedén vették szerintem is. Ha nem Valen szórta volna el ezt a pénzt, hanem mondjuk Dorka, akkor is ilyen megértőek lettek volna a többiek?
A 3 millióval mi lett? Azt is bukták?Végül is, ha így megy a játék, akkor jó boltot csinál a csatorna, beszedtek egy csomó előfizetést, jön a pénz a reklámból, meg tudomisén mikből, aztán a végén a győztesnek adnak egy 100.000.- Forintos csekket!
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz IreN!CuS #192 üzenetére
A mostani évad összes játékosa tudja, hogy létezik és fut a 0-24 live.
Szerintem hetek kellenek, amíg a többség ezt elfelejti és leesik az álarca.
De lesz olyan, akinek sosem fog.
A tavalyi évadban nem tudtak róla, de mostantól mindegyikben fognak....
Ez a VV így már nem az a VV, mint régen.
Kb. a "ki színészkedik a legjobban és legtovább" lesz a fő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest