Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
A mai rész nagyon klassz volt, egy csomót röhögtem. A világbajnok meg a haverja elsüllyedt.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #142 üzenetére
Meg nyilván ő talált meg mindent a piacon elsőnek.
De végre kiestek! A mostani szereplésük alapján nem is érdemelték volna meg a továbbjutást.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #134 üzenetére
Egyetértek.
Amikor megláttam, hogy Kafi és Nyafi a befutó, elkapcsoltam. Baromira irritáló ez a két nő.
A másik, hogy azt várnám, hogy Brunót csapja nyakon valamelyik helybeli, akiket folyamatosan magyarul szid, megaláz, mert nem veszik fel vagy nem csinálják, amit spanyolul makogni próbál nekik. Bárcsak valamelyik megértené, és olyat kapna, hogy nyulat fog! Mindig Berciéket szidták, hogy milyen hisztisek, aztán nem kerülnek be egyenes ágon a döntőbe, és bevágják a durcit, onnantól szerintük ez már nem "játék", hanem igazságtalanság. Mérhetetlenül gunyoros és arrogáns páros, remélem, jól pofára esnek a végén.
Én Kucsiéknak szurkolok. -
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #125 üzenetére
Biztos betalált azzal, hogy a hölgyike "aranyásó". Egyébként semmi olyasmit nem mondott Enikőnek az adásban, ami bántó lett volna.
Baromi unalmas már Réka picsogása is. Nem ismeri a mondást? Ki mit szakít, azt szagolja.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #121 üzenetére
Ezek szerint igazi aranyásó (gold digger).
-
Shadowfax
addikt
A "modellek" kieshetnének végre. Két rettenet buta és gőgös ember.
Amúgy Alekosz miért adta oda az aranyrögöknél a medált Enikőnek? Nem volt meg súlyra a feladat...
-
Shadowfax
addikt
Ennek nem tudom, mi a valóságtartalma, de érdekes: [link]
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #102 üzenetére
Ez nekem is feltűnt! A kiscsaj totál vakon volt, aztán hopp! hirtelen meglett az összes babakellék.
Egyébként rájöttem, hogy csak pénteken érdemes nézni ezt a műsort, mert akkor legalább vannak érdekes feladatok és nem dögunalom az egész (500 reklámmal teletűzdelve).
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #89 üzenetére
Egyetértek! Alekosz az elején megmondta neki, hogy nyílt kapcsolatot akar, ő ezt elfogadta, innentől kezdve miről beszélünk?
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #86 üzenetére
Örültem, hogy Enikő kiesett, de sejtettem, hogy másik nagy "kedvencemmel", Zsuzsival visszajönnek, mert a promóban volt egy olyan rész, amikor egy paddal rohangálnak, s az még nem volt.
Jókat fognak ezek marakodni egymással.Sipi is és Brúnó is túltolja ezt az egészet.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #77 üzenetére
-
Shadowfax
addikt
Ti azt elhiszitek, hogy Enikőék - miután kiöntöttek vagy fél litert a poharakból, majdnem mégis 1 liter maradt? Nem mellesleg Enikő két poharat a kezében vitt a célig, nem a tálcán. Ezért szimplán kizárás járt volna. Szerencsére nagyon következetes a műsorvezetés. Ja, nem!
Az utolsó játék meg egy vicc volt.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
Jaj, de sajnálom, hogy Zsuzsiék estek ki.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #59 üzenetére
Nagyon helyén van a szíve a csajszinak, le a kalappal!
Örülök, hogy ők értek vissza elsőnek. Volt pár savanyú ábrázat. -
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #49 üzenetére
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #46 üzenetére
Egyetértek. Zsuzsi hozza a Farm VIP-ben bemutatott formáját.
Amúgy Nórika nem tudom miért kivételezett velük, amikor a cukros édességet a hátuk mögé dobálták, velük nem etette fel a földről, mint a srácokkal...
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #30 üzenetére
Az nem Alekosz, hanem Réka bőröndje volt. Alekosz hátizsákkal készült, ahogy Kafi is, mert látta az előző évadokban, hogy a nagy bőröndnek csak hátránya lesz az első nap. Egyébként meg egy darabon átvette Réka bőröndjét, pláne, mikor a kötözködő Zsuzsika beszólt neki.
Az előzetesből csak az derül ki, hogy Alekoszék bemennek egy nyitott ajtón. Honnan tudhatták volna, hogy mások vannak ott?
Aki ilyenkor paraszt szerintem, az az, aki a társait hagyja tovább bolyongani az éjszakában. Az előző évadokban volt, akik nem zavarták el a másikat és együtt tudtak aludni, s ennek a szavazáskor meg is lett az előnye. -
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #26 üzenetére
A két csaj nagyon ügyes volt, le a kalappal!
Völgyi Zsuzsika elcsodálkozott, hogy feladatokat is kell csinálni. Azt se tudja, melyik műsorba jelentkezett.
Azért kíváncsi lettem volna, hogy a nap végén a játékban, hogyan futkározott volna föl-alá a labdaszedésnél és dobálásnál.Amúgy már megint összesen 4 párost mutattak beérkezni, a többieket taxi vitte a célba?
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #22 üzenetére
Valóban kicsit rövidre sikerült az adás, de eddig nagyon tetszik, gyönyörű tájak, vicces feladatok.
Nagy "kedvencem", Völgyi Zsuzsi hozta a formáját és már első nap leszólta Alekoszékat. Amúgy pár hónapja még sikeres fogyókúrájáról regélt, de úgy látom, már minden dekát visszahízott.
Megint rácsodálkoztak, hogy a hatalmas bőrönd óriási hátrány lesz az első nap. Ezek se nézték vissza az előző évadokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500