- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hátra megyünk, nem előre (EESZT)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TOTP generátor PHP-ra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Üdv,
A következő problémáim vannak:
1. csináltam ddns címet. beálítottam és azon keresztül fel is tudok lépni a nasra, azzal nincs gond. A transmission gui viszont csak LAN-on keresztül lép fel, ddns-en keresztül nem. 9091-es port meg van nyitva... Főleg az androidos verzió érdekelne, azon sem megy de gondolom ha pc-n menne akkor androidon is.
2. transmission-t putty-n telepítettem, de van transmission.sh illetve transmission.sh.new is. Itt a régit ki kell törölni? Lehet ez zavar be? Illetve még annyi hogy a admin felületen a transmissionre nem írja hogy telepítve. Telepítsen fel onnan is?
3. dropboxot összekötöttem. Kipróbáltam, a torrentet felmásolta, de nem indította el.
A settings.json filet módosítottam."watch-dir": "/i-data/md0/admin/Dropbox/FromDropbox",.
"watch-dir-enabled": trueDe az első sor után a pont nekem vastag, az előtte sorokban meg halvány. nem tudom van e jelentősége...
Ötlet?
-
mormota18
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy van egy LG 32LM620S-ZE Smart TV egy TP Link Archer D7 es router, valamint egy Zyxel 325v2 média szerver!A probléma az, hogy a TV nem látja a média szervert egyáltalán. hogyan tudnám megoldani ezt a csekély problémát?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv
-
Anonymus23
veterán
-
v-paci
aktív tag
válasz Anonymus23 #1 üzenetére
Szerintem nyugodtan kérdezz itt: [link] elvégre a hardver nem változott belül, és a fw is ugyanaz, illetve ebben már frisebb, de ugyanez elérhető a v1 vasakra is.
Én is egy ilyen vásárlásán gondolkodom
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Anonymus23
veterán
Másnak nincs ilyen 325v2 esetleg?
Volna kérdésem ha lenne ilyen valakinek...;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Blabok nyakvédő újszerű állapotban 6 hónap jótállással/számlával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U/16GB/256SSD/14 " FHD Bang&Olufsen hang garanciával
- Sony A6300
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 - 1 hónap garancia -konzol beszámítás ok!-
- HP Pavilion laptop 15-eg0208ur - 11th Gen Intel Core i5-1135G7 2.40GHz, 16GB ram, 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest