- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Help! - építményadó
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Üdv,
A következő problémáim vannak:
1. csináltam ddns címet. beálítottam és azon keresztül fel is tudok lépni a nasra, azzal nincs gond. A transmission gui viszont csak LAN-on keresztül lép fel, ddns-en keresztül nem. 9091-es port meg van nyitva... Főleg az androidos verzió érdekelne, azon sem megy de gondolom ha pc-n menne akkor androidon is.
2. transmission-t putty-n telepítettem, de van transmission.sh illetve transmission.sh.new is. Itt a régit ki kell törölni? Lehet ez zavar be? Illetve még annyi hogy a admin felületen a transmissionre nem írja hogy telepítve. Telepítsen fel onnan is?
3. dropboxot összekötöttem. Kipróbáltam, a torrentet felmásolta, de nem indította el.
A settings.json filet módosítottam."watch-dir": "/i-data/md0/admin/Dropbox/FromDropbox",.
"watch-dir-enabled": trueDe az első sor után a pont nekem vastag, az előtte sorokban meg halvány. nem tudom van e jelentősége...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A beírás...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Z8 G4 DUPLA PROCESSZOROS ERŐMŰVEK, 64-768 Gb ddr4, 8 - 16 Gb VGA, ÁFÁS SZÁMLA, GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Corsair CX Series CX750M 750W
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina Apple M1 16GB 512GB SSD gar
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest