- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Parallaxis #568 üzenetére
Miert is akarsz te SSD rol zenet jatszani? Esetleg tudja a iPhone a DTSHD MA-t 14000Mbit/s en? es ehez kell ez a furge memoria? Vagy mire gondolsz? A sgs2 ben is van am beepitve ami gyorsabb mint a microsd...
Nem ertem ezen miert vagy megbotrankozva. Nem az volt a cel hogy gyorsabb legyen a telo hanem a mondanivalom lenyege a bovites valamint a 30 rogy 32gb ert...
De ugyis mindegy itt mit mond az ember... Apple rulez! Vegyetek es egyetek
Mindig is felneztem az apple-re ebbol a szempontbol. Ha en jottem volna eloszr erre ra en is igy tennek. Hozzakotni az embereket egy redszerhez es utana ugyis visszajonnek... (legyen az minoseg, vasarolt alkalmazasok amit sehol utana nem tudsz hasznalni csak iPhone on es meg sorolhatnam a tolto, kabelek whatever) Az ar/ertek aranyrol ne is beszeljunk. Ha en kerhetnek egy miniPC ert 170 ezer forintot en is elkernem. Ha egy telefonert elkerhetek 260 at akor minek csinaljam ugyanezt 70 ezerert? Does not make sense...
Ok azzal a keves eladott keszulekkel is megcsinaljak a maguk penzet nem kell oket felteni. A lenyeg hogy ok ugyanazt a fejlesztest kevesebb embereken kenytelenek lehuzni. Ennyi. -
Z0mbi
senior tag
emberek csak hogy megegy lenyeges dolgot emlitsunk
Dugjatok be egy microSD-t az eyePhony akarhanyba...Valoszinu hogy azok a GB ok nem annyiba kerulnekm mint az sd kartya.
(pro-kontra listarol hianyolom ezt)
Szerintem sokan szerentek boviteni a tarhelyet anelkul hogy a telefont cserelni kellene... a listaar szerint a 32/64GB kozott 30k kulonbseg van. Kb 6k tol lehet mar 32eset kapni. en 10 ert mar jobbat/gyorsabbat vettem...Akku csererol nem beszelve (nem nagyobbra csak a faradtat kicserelni...
-
Z0mbi
senior tag
Sracok most utott be a nagy ottletem. Itt mindenki olyan jol tudja mit kell egy jo telonak/OS nek tudnia. (velem az elen)
Irjunk egyetIrjunk ossze egy szep spec-et oszt annyi. Megirjuk az MS iDroid ot.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
brumi1024 #505 üzenetére
MIT
viccelsz? kb 6000 ember gradzsual ott evente a 300 milliobol... igen meg hozzaszamolhatod az osszess tobbi egyetemet is. nem sokat segit. Plane hogy abbol nem mind amerikai
(Biztos az MIT in is a legtobb Magyar
) Nem azt mondom hogy hulyek. Csak oda tobb jut beloluk mar csak a magasabb populacio vegett. Erdekes lenne latni egyebkent hany % a felsofoku vegzettek aranya.
Arrol nem is beszelve hogy ennek semmi koze ahoz hogy kinek mennyi a gogyija.. (konkretan a legnagyobb fej professzor az egyetemen ahova jartam egy alap nokiat alig birt navigalni) -
Z0mbi
senior tag
Svajci bicska tema:
volt hogy azert nem volt szukseg bemennem a munkahelyemre mert van RDP eleres (VPN el) a sgs2 omon. Es igen telon keresztul megoldottam 3 perc alatt. A munkahelyemen meg az is kihivas lenne hogy talaltjak egy telefon toltot az iPhone5 omhoz... nemhogy rdpzek a szamitogepemre halon kivulrol..
De ez igy igaz mindenki masra hasznalja a telefont. Apamnak elobb vennek iPhonet mint droidot az teny. Az amerikaiak se veletlen hasznaljak kevesebben a droidot... nem alltalanositok de ha valami elmondhato roluk akkor az az hogy a kalapacsot se lehet ott eladni ha nem irod a nyelere hogy itt fogd es DO NOT AIM AT FACE... -
Z0mbi
senior tag
válasz
Parallaxis #491 üzenetére
nem az google play ben vasarlohato alkalmazasokra gondoltam elsosorban. Hanem kifejezetten csak ugyfelnek fejlesztett termekrol.
Pont a minap jott a cikk arrol hogy Merkelek most valasztanak telefont a Nemet kozszolgaknak... guess what... milyen OS lesz rajtuk. (nem iOS de nem is WM8) -
Z0mbi
senior tag
válasz
brumi1024 #483 üzenetére
tapasztalat nem fizika. es nem kell ehez se fizikusnak lenni hogy belasd: mivel merev a kerete (fem) ezert nagyobb feszultseget egyenesen az uvegre viszi. A tapasztalat meg az hogy tobb ismerosom van akinek kuka volt a kijelzoje emiatt mint ismerosom SGS X el...
Ez komoly erv ja.Komolyan kezd az az erzesem lenni hogy az iOrultek klubbja kezd olyan agymosott lenni mint anno a nokia telefonok rajongoi... Volt sok ismerosom hu ...hogy kotottek az ebet a karohoz hogy ettol nincs jobb es mindegy mit veszek csak nokia legyen rajta.
Es igen ha figyelmesen elolvasod kifogasoltam is hogy miert a fizikai dolgokrol beszelunk mikor operacios rendszerrol kellene hogy beszeljunk. Ezert teljesen felesleges a kijelzos/dead gripes/mitomenmi probleman fennakadni. De nincs ezzel gond ez is azt a hitemet / feltetelezesemet igazolja hogy alltalaban az a csoport veszi az ehez hasonlo termekeket akik a latszatra/kinezetre adnak mintsem funkcionalitas/ ar ertek arany.
(ne ertsd felre nem szemelyeskedem...gozom nincs itt ki milyen ember... csakis a tapasztalatom irom le) -
Z0mbi
senior tag
válasz
Misi1979 #476 üzenetére
hu van azert itt valami amit tisztaznunk kell... a mit portolunk mire egy kicsit fordult. Ezt ugy mondom hogy mobil alkalmazas fejlesztessel is foglalkozo cegnel dolgozok. Erosen erzodik hogy a droid magasabb prioritast elvez 2 eve kb az iOS el szemben. Egyszeru magyarazat: eladott darabszam.
(kicsit olyan ez mint a PCs jatekok... amik mar regota konzolos platformrol vannak portolva ezert is olyan ratyi legtobbjuk)
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Cyberpunk #453 üzenetére
egy masik dolog meg nem tudom hogy jott elo egyaltalan az anyaghasznalat... A cikknel is kicsit nehezteltem egy dologra...
A cimmel van a gond. Androidrol iPhone ra. Ez ugy hangzik nekem mint Common Rail es Dizel rol Toyota-ba...
Inkabb droid vs iOS kellett volna legyen a cimNem os-t hasonlitunk ossze hardevrrel
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Cyberpunk #449 üzenetére
Itt o a fizikai dolgokra gondolt az eyePhony nal...
ilyen fejlesztesek mint a hardveres pokhalo kepernyovedo
vagy a karmentes uvege (szarkasztikus vagyok most) vagy miert ne 4 es verziojanak Dead Grip feautre -e
De szep. es ez szamit(es igen a szepseg is szubjektiv... a Fiat Multipla is szep. de legalabb szar az anyaghasznalata
)
-
Z0mbi
senior tag
Jo iras tetszik. Bar nem tudom hogy tetszett volna ha a vegeredmeny nem ez
Munkahelyemen mindig nagy vitak vannak errol. persze szoftverfejleszto ceg reven az emberek 80% nak droid van. Es elmondhato hogy eyePhony ja altalaban a kevesbe muszaki beallitottsagu kolleganak van. Ahol nalam elgurult a gyogyszer az ott volt mikor a sracnak diktaltam egy telefonszamot hogy hivja fel. Majd eszrevettem hogy elol egy szamot rosszul mondtam javitsa... hat itt nincs ilyen hogy eloremesz es csak javitasz. Kitorolte majd kezdtuk elorol.Aksi cseret is bevehetted volna
(van mar droidosban is ilyen )
Nem vitatom a droidnak is vannak nyugjei (konretan amirol beszelsz. Ahelyett hogy a os-t jol megirnak a gyartok nagyobb procit raknak bele (ami persze szinten nem segit))
Ja es a SoD vel kuzdok most a telefon ki kikapcsolgat kedvere. Na ez a sirba visz. De mar orvosolas alatt a problema.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Horgász topik
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest