- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Én több fejlesztőt ismerek és mindegyik elsődlegesen iOS-re fejleszt, mert egységesebb platform és a felhasználói bázis hajlandó alkalmaázsokat vásárolni.
Androidnál az eladási számok nem jelentenek semmit, mert főként az alsóbb kategóriás készülékekből fogy, az alacsonyabb ár miatt. Itt meg nincs igazán fizetőképes és fizetni hajlandó réteg. Vagy ingyenes, vagy warez alkalmazások a népszerűek (a könnyű reklámblokkolási lehetőségek miatt a reklám bevételek sem biztosítottak Androidon).Erosen erzodik hogy a droid magasabb prioritast elvez 2 eve kb az iOS el szemben.
Tavaly év végén olvastam egy felmérést, akkor még 4x több fejlesztőt jegyeztek iOS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest