- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
"Mivan? Még mindig nem értem ezt a LAN dolgodat.
Egyrészt az Apple legtöbb megoldása (desktopon és mobil fronton is) adatbázis központú. Tehát teljesen felesleges Neked hozzáférni a filerendszerhez. Ha mégis ilyen igényied vannak, akkor JB:"Erre most én mondom, hogy mivan?!
Amúgy már megint JB... tehát alapból nem tudja.
Amúgy teszek rá magasról, hogy adatbázis alapú vagy milyen alapú, amíg a PC-men, a fájlszerveremen mappákba rendezve vannak fájlok, amikhez szeretnék a telefonról/ipad-ről hozzáférni. Lehet, hogy Mac-kel könnyebb, meg fut az iTunes szerver meg még mittudomén micsoda, aki nem OSX-et használ, az fájlokban gondolkodik, nem szolgáltatásokban. Engem sem érdekel az iOS fájlrendszere, csak működjön. De azért más fájlrendszert hadd érjek már el vele.
Tehát továbbra is állítom, hogy sokkal-sokkal körülményesebb a melóhelyemen található szerver megosztását elérnem, onnan fájlokat fölmásolnom a telefonra (WiFi-n), megnyitni és szerkeszteni, tovább küldeni, stb.Az otthoni NAS-ról történő média lejátszásra már találtam kizárólag fizetős alkalmazásokat, de azok közül is a legtöbb csak akkor ment, ha bekapcsoltam a NAS-on az iTunes szervert vagy DLNA-t vagy UPnP-t vagy valami "okos" szolgáltatást. SMB megosztást talán csak egy alkalmazás látott, de ahhoz meg 1500-ért volt letölhető a codec, amiről írták, hogy nem játszik le mindent... Droidon letöltök egy bármilyen media playert, bekapcsolom a WiFi-t és egyszerűen betallózom, lejátszom. Vagy ha fájlkezelőt indítok el, akkor azzal rábökök és földobja, hogy melyik player-rel akarom lejátszani. Értem én a filozófiabeli különbséget, de így, hogy az iPhone-é nem működik, persze hogy vágyok a "fapados" megoldásra. Nem az Androidot szoktam meg, hanem hogy azon működik.
Lehet ezt ragozni még ezerféleképpen, sokaknál már ott leesik a lánc, hogy iPhone-on ezer forintos nagyságrendű zsetont kell a rendszerbe dobni szemben az Androidon gyárilag(!) működő megoldással, ami benne van a készülék (legtöbb esetben mérsékeltebb) árában.
"Még mindig az a baj, hogy filerendszer szinten gondolkozol."
Ne csesszél már föl!
Hogy jön ide, hogy milyen rendszerben gondolkodok, hát egy istenverte böngészőről van szó! Az iPhone-on, ha rátapicskolok egy linkre (e-mail, FB, akárhol), akkor vagy az adott program 0.1-es tudású kis zárt böngészőcskéjében tudom megnézni, vagy átdob a Safariba, kizárólagosan.
Ha már letölthetek Chrome-ot, Dolphin-t, Opera-t, Mercury-t, Puffin-t akkor nem alapvető dolog, hogy szeretném is alapértelmezettként az egyiket használni?! De. Pont.
(vagy törjem föl... már megint)A Camera+ progit ki fogom próbálni, mert kénytelen vagyok. Gondolom, fizetős... Mert az árban nincs benne, hogy fókuszáláshoz használja a LED-et is. Merthogy sötétben, ha nem talál 1s alatt fókuszt, akkor elkészül a kép homályosan.
És ezzel az egésszel is általános baj, hogy miután megveszem, letöltöm ezt vagy más helyettesítő appot, nem fogom tudni alapértelmezettként használni. Ha a lockscreen-ről indítom a kamerát, továbbra is a gyárit dobja majd föl, ugye? Tudom, JailBreak... majd megoldja egy olyan problémámat, ami nem is merült volna föl, ha megelégszek azzal, ami van.Az a nagy baj, hogy nagyon elbeszélhetünk egymás mellett, ha folyamaotsan azt nyomod, hogy az állítások 99...75%-a cáfolva lett. Én úgy látom, hogy ha föltöröm a telefonom, akkor a problémáim kb. fele megoldható, sok esetben pénzért. Tehát már eleve ez önmagában egy általános hibája a rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest