- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatvik
csendes tag
válasz
csirkés11 #709 üzenetére
Bocs, de az említett "Fogom az iPadom és rádugok a Bécsi Operában egy 8 csatornás, csöves másfél millás stúdió előfokot, profi programmal dolgozom és van egy stúdióm. És nem hülyéz le a zenei rendező, mert látá, hogy ez jó. Azt hitte, hogy ez egy hiper stúdió szoftver távirányító... Nem nem- mondtam. Ez maga a Stúdió! " nem egy hétköznapi használat.
Ha spec szoftver kell valakinek a munkájához, az legyen fizetős, akár megrágott fonnyadt almáról, akár hullámzó ablakos rendszerről van szó. Igen telefonközpontot sem mindenki programoz a telefonjával vagy laptopjával. De mondjuk az utcán sétálva már előfordulna, hogy hallgatnék rádiót, amit meg is teszek egy nem kétszázezres telefonon. Sőt bizony a már megvásárolt cd-mről készített mp3 fájlt lazán másolgatom a telefonom kártyájára általam rendszerezve és nem vagyok hajlandó online áruházban újra fizetni ilyen szolgáltatásokért. Persze ez az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest