- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Nem ezt mondtam, ne sarkítsd ki a hozzászólásom. Leírtam érthetően, elképzelhető véletlen megnyomta valahogy, de mondta, már nem az első eset.
Oké, nem csúcskategóriás androidosról beszélünk, de bagatel hülyeségeket csinál a gép. Nem is frissíti, én sem mertem feltenni neki, mert nem értek hozzá. Foglalmam sincs, hogy letöröl-e valamit vagy nem.
Ja és igen, iphonet szeretne majd... -
vatvik
csendes tag
Én arra gondoltam, hogy bizony nem egy mac-es embert hallottam úgy véleményezni pc-t, hogy látott egyszer win98-at, és az ott tapasztaltak alapján a pc-t, mint informatikai szerencsétlenséget könyvelte el, bármiféle ismeret nélkül!
Amúgy pedig egyetértek veled. Én egyedül az árakat tartom teljesen irreálisnak.
Embereket pedig egy ilyen (iphone vásárlás) döntés alapján nem minősítenék.
...talán azokat egy picit, akik több tíz órát állnak sorban egy új termékért éjjel. -
vigyori78
őstag
válasz
V.Stryker #522 üzenetére
Saját véleményt írtam nem azért,hogy egészségemre váljon,erre nem is kellet volna válaszolnod
, eddig sem voltam meggyőződve arról,hogy miért is érné meg nekem iPhone-t venni és ez csak az ár és specifikációk összehasonlítása révén alakult ki nálam semmilyen befolyásoló bejegyzés alapján.
Lehet ha az iOS úgy működne mint az Android azaz ~25-től 200-ezerig lehetne telefont venni amin iOS-fut lehet beruháznék 2-3-ra is.
-
narumon
őstag
válasz
motoflug #540 üzenetére
Igen,de az iPhone-nál tapasztalt gyengeségeket a tapasztalataiból írja le,nem pedig levegőbe beszélve.
Persze, hogy tapasztalat - de akkor ha most én írnék egy cikket androidról akkor hidd el minden androidos itt hülyézne le a hozzászólásokban ha úgy állnék neki, hogy ami iphone-on működött az itt miért nem, és miért máshogy kell hozzáállni? Kapásból van rengeteg ilyen dolog - ami androidosnak értelem szerű mert úgy szokta meg ezért ezt hajlamos előnyként kezelni - ebből adódnak a viták is legtöbbször. Androidos nem érti, hogy miért jó, hogy van egy központi szoftver, az iphone-os meg nem érti, hogy miért jó az ha minden szanaszét van.
Találkozom nap mint nap androidos készülékekkel, de régebben amikor faterom anyukámnak vett egy androidos telót és egy hiba miatt azt mondták neki hogy frissítsen akkor engem hívott fel, hogy hogy kell csinálni. Én meg mondtam neki, hogy dugja fel a számítógépre és nyomja meg a frissítés gombot. Ugye nem kell mondanom, hogy itt lett vége a beszélgetésnek - ez pl számomra felfoghatatlan a cikk írója meg gyakorlott rootoló, ROM főző, stb, de a Jailbreakről nem számol be. Miért nem? Fájt volna odaírni a cikk végére, hogy bizony ha rászánunk 10mp-et egy Jailbreakre akkor onnantól a felsorolt hibák egyikse sem áll fent? Vajon ez nem hangulatkeltés (vagy erős vélemény tükrözés) miatt maradt ki? -
C4mp3r
addikt
Tehát ahhoz, hogy valamelyest élhető legyen a rendszer, egy Androidról érkezőnek kötelező manőver a jailbreak, különben rettentő unalmasnak és körülményesnek fogja érezni a mobil eszközét.
mi ez a baromsag? az ios pont azert jo rendszer mert zart es nem lehet csak ugy belemodositgatni ossze-vissza mokolni. egyszeruen ez ilyen, olyan embereknek keszult akik egyszeruen hasznaljak a telefonjukat nem pedig ossze-vissza tweakelik. amiket felsoroltal negativumok kb a negyede-fele a costumization hianya... ez azert elegge szubjektiv nem? kit erdekel, hogy nem tudok mindefele ostoba widgetet meg hulyeseget kipakolni a fokepernyore stb.
a cikk raadasul tobb helyen pontatlan, pl. az a kep ahol a ket telefon kijelzojet hasonlitjak ossze ne zavarjon, hogy nem iphone 5, megcsak nem is ips hanem egy iphone 3g valszeg. ennyit az objektivitasrol
-
brumi1024
veterán
válasz
vigyori78 #521 üzenetére
Mit jelent szerinted, hogy egy rendszer 2-3x "nagyobb tudású"
A magszám továbbra sem jelent nagyobb teljesítményt, gyorsabb működést, tipikusan a nagyobb akkor biztos jobb elvet követjük...
Android nyílt forráskódú: tudod egyáltalán ez mit jelent? Szerintem ennek pont nem élvezed az előnyeit.
-
narumon
őstag
-
narumon
őstag
válasz
<Adamsky> #531 üzenetére
Nagy részét fentebb megcáfolták. Én is - más is. Mondjuk nem lep meg, minden alkalommal ez van. Megcáfoljuk, ti nem olvassátok el, a következő hírnél meg kezdődik mindig elölről, ugyanazokat hibaként felhozva amiket már ötvenszer megcáfoltunk. (Megjegyzem a cikk írója is beismerte egy pár dologban rögtön, hogy nem nézett rendesen utána).
-
motoflug
őstag
válasz
buvartacsko #530 üzenetére
Igen,de az iPhone-nál tapasztalt gyengeségeket a tapasztalataiból írja le,nem pedig levegőbe beszélve.
-
Parallaxis
addikt
válasz
vigyori78 #521 üzenetére
de túl drágának találtam a tudásához képest és a benne rejlő vas-hoz képest,ugyanezért az árért 2x ha nem 3x nagyobb tudású androidot kapok
Ez van akkor, mikor valaki csak a feature lista adatait nézi. Lehet, hogy az S3-ban lévő SOC-ban 4 mag van, de az i5 SOC-a két maggal is lehagyja, mert jobban optimalizált és maga szoftver is konkrétan ahhoz készült.
Az S3, de még a hardveresen erősebb Note 2 is képes olyan megakadásokra és lagokra, amiket egy i5-ön nem nagyon láthatsz.
4 magos S3 is 50k-val olcsóbb mint az i5 !!
Ez attól függ, hogy milyen a díjcsomagod, mert én speciel az S3-t kapnám meg 40 eFt-al drágábban
(XL-XXL-es csomaghoz az iPhone filléres jószág, míg a Samsung jószágok drágák még itt is.)Az Android nyílt forráskódú és ez mindent elmond.
Mégis mit? A Linux pl. mennyivel jobb és használhatóbb, mint a Windows, vagy az OSX?
Konkrétan semmivel, sőt inkább az alkalmazások hiánya miatt kevésbé használható.Az Androidnál is az azonos alkalmazásoknál gyakran az Android verzió a gyengébb és sok területen egyáltalán nincs alternatíva az iOS-es app-ra. (Az egyik ok, hogy nem veszek Androidos tabletet, hogy zenei téren nem hogy nincs egy súlycsoportban a két rendszer, de a droid ezen a téren még említésre sem méltó.)
-
narumon
őstag
Hát szerintem ez erős általánosítás; ugyanis amire én válaszoltam (és ezáltal te is) ott kerek - perec kimondja a srác, hogy az apple terméknek / iOS rendszernek nincs előnye (holott ez ordas nagy csúsztatás), és ugyebár a megjegyzése alapján tisztán levehető, hogy aki szerinte mondjuk iphone-t vesz, az rosszul dönt. Ez lehet EGY vélemény, de nem A vélemény. Maximum a saját vágyait és preferenciáit vetíti ki másra.
Bár a fegyverekhez nem értek, de nem hinném, hogy ott is létezik A tökéletes fegyver. Az egyik erre vagy arra jobb a másik meg amabban. Szerintem egy mesterlövésznek hiába magyaráznád, hogy xy fegyver milyen gyors sorozatot tud lőni, azért ő valószínűleg megmarad a mesterlövés puskánál.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
<Adamsky> #531 üzenetére
Figy, tegyük fel,hogy te nem beszélsz svédül. De elméssz Svédországban és ott mindenkivel próbálsz magyarul beszélni, persze senki nem érti, te meg nem tudsz boldogulni. Úgy érzed jogosan kezdenéd el őket szidni, hogy mekkora szemetek, rohadtak a svédek, beszélni se tudnak? Nem, ugyanis meg kellett volna tanulni beszélni, mert náluk másképp van. Ami ugyanolyan jó, ha nem jobb, esetleg szebb, csupán más. Itt is ugyanez a helyzet, hogy belevágta a kapát valamibe, ami nyilván először nehéz, meg más az eddig megszokottól, majd fikázza. Ha nem tudsz úszni, milyen szar ha belebasznak a vízbe, aztán mikor megtanulsz úszni, akkor az egyik legjobb, legegészségesebb sport.... Szóval attól,hogy utánaolvasás nélkül, egyből nem ment zsigerből, attól még nem szar. SZóval te is befoghatod.
-
fsb1000
nagyúr
Bár reggeltem fészbukon, de már rég nem használom. Ennek ellenére nagyon is elképzelhetőnek tartom amit írsz, főleg a lájkólos rendszer késztetése miatt.
Itt a PH!-n leginkább a tápos urbanlegendekre vagyok allergiás. De már feladtam. Egy sebészt se se izgat, ha a váróteremben azon vitatkoznak az okoskák, hogy horzsolásra tejfölt vagy vizeletet kenjenek.
Egyébként egyáltalán nem tartom problémának, ha egy adott eszköz, pl a telefon az identitás megerősítésére is szolgál. Nem újkeletű dolog ez, csak a fétis tárgya korról korra változik. Ilyen az ember. -
Parallaxis
addikt
válasz
Kapanyél #517 üzenetére
Én meg úgy gondolom, hogy a világon legjobbnak tartott tartalom menedzselő szoftverének illene a jelöletlen zenéket is tudnia kezelni.
Az iTunes nem arra készült, hogy a mutyi zenéidet menedzselje, hanem arra, hogy a legálisan megvásárolt dalaidat rendszerezze, akár iTunes Store-ból, akár CD-ről begrabbelve kerül be a könyvtárba.
Számomra teljesen apalvető, hogy kijelölök zenéket random egy listából és azokat akarom áthúzni a telefonra.
Nekem is, még szerencse, hogy ezt alapból tudja.
Amúgy meg mi van, ha van 800db teljesen különböző számom, különböző előadóktól? Pipálgathatom be egyesével a szinkron ablakban is.
Még mindig jobb, mint könyvtárakban kavarogni Total Commanderrel és egyenként másolgatni az összevissza helyekről
-
motoflug
őstag
Tetszik,hogy végre egy tapasztalatokra épülő összehasonlítást olvashattam, elfogultság mentesen.
-
narumon
őstag
Így van! Ennek legjobb példája a facebook; mindenki osztja meg az urban legendákat, a valótlanságokat állító ökörségeket és lájkolják, postolják, szörnyülködnek, sajnálkoznak a hozzászólásokban, de arra egyik sem veszi a fáradtságot, hogy leellenőrizze, hogy igaz-e amit továbboszt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
V.Stryker #522 üzenetére
Igen, ez így működik, főleg ha van elég reputációd az adott célközönségben.
Ezért veszélyes mikor egyes tesztoldalak "enyhe" manipulációkkal teszik közzé a cikkeiket.
Semmit nem kell csalni... elég ha nem megfelelő riválissal hasonlítunk egy terméket, vagy egy-egy szép és ínformatív diagramból kifelejtjük azt a terméket, amely leelőzné a preferált gyártó cuccát.
Árulkodó jelenség, hogy azon a diagrammon meg rajta van ahol a 2. helyre szorul.Nem kell túl messzire menni, hogy ilyen példákat találjunk..
Azt hisszük lényegtelen, nem számít, piti dolgok ezek, de mindennek van hatása és oka. 1000-szeres tempóban fogyasztjuk az információt, sem lehetőségünk, sem kedvünk nincs azok leellenőrzésére.
Ennek eredménye, hogy a véleményformálók véleménye irányítja sok apró szokásunk. Legyen szó egy fórumról, netes cikkről, vagy a mindennapi média adagunkról. -
vigyori78
őstag
Köszönjük hasznos és jó írás.
Sokszor elgondolkodtam már iPhone-on de túl drágának találtam a tudásához képest és a benne rejlő vas-hoz képest,ugyanezért az árért 2x ha nem 3x nagyobb tudású androidot kapok,még a 4 magos S3 is 50k-val olcsóbb mint az i5 !!
Most,hogy látom ezt a hosszú listát,hogy mi nem jó illetve nem tud már nem is fogok átcsábulni.
Az Android nyílt forráskódú és ez mindent elmond. -
-
Kapanyél
őstag
válasz
Parallaxis #502 üzenetére
A TeamViewer jóval olcsóbb, de lehet használni free-ben is. Nekem az jobban bejött, mint a LogMeIn, sokkal gyorsabb.
Egyébként én a böngészőknél találkoztam azzal, hogy negyedannyit sem tudnak, mint Android-on, ráadásul olyan funkciókat, amikből egy laikus számára nem következne, hogy platform függő. -
Kapanyél
őstag
"Na itt van a kutya elásva.
...
Ahogy legtöbbször, úgy most is az derül ki, hogy a legtöbb problémát az iTunes-al kapcsolatban az ilyen-olyan zenék rendezetlensége okozza."Én meg úgy gondolom, hogy a világon legjobbnak tartott tartalom menedzselő szoftverének illene a jelöletlen zenéket is tudnia kezelni. Számomra teljesen apalvető, hogy kijelölök zenéket random egy listából és azokat akarom áthúzni a telefonra. Ne kelljen már ilyen full alap dolgok miatt trükközni. Amúgy meg mi van, ha van 800db teljesen különböző számom, különböző előadóktól? Pipálgathatom be egyesével a szinkron ablakban is.
"Exchange-el beállított GMail fiók kiválóan töröl. Nyilván ez Téged már nem boldogít, de szerepeljen azért a tény."
Megtéveszt, hogy a GMail progi a Beállítások menüben gyakorlatilag csak egy verzió info erejéig szerepelteti magát. A Mail, kontakt, stb. almenüben meg már a Mail programot állítod be, nem a GMail-t.
Egyébként meg ha a rendszer natívan támogatja a GMail-t, ill. létezik hozzá külön alkalmazás is, ugyan mi vinne rá, hogy fölvegyem még külön mail (exchange) fiókként (is)?"AirBlue Sharing 5$ Cydia-ba. Teljes értékű BT-t kapsz utána."
Nekem mondjuk nem okoz gondot a frissen vásárolt telefonomat föltörni és PayPal-lel megvásárolni egy kvázi nem hivatalos store-ból egy 1100 Ft-os segédprogramot, de maradjunk annyiban, hogy ez nem a legelegánsabb megoldás.
A tippet köszönöm! -
vatvik
csendes tag
-
Z0mbi
senior tag
Sracok most utott be a nagy ottletem. Itt mindenki olyan jol tudja mit kell egy jo telonak/OS nek tudnia. (velem az elen)
Irjunk egyetIrjunk ossze egy szep spec-et oszt annyi. Megirjuk az MS iDroid ot.
-
atiapa
tag
válasz
blueMerle #198 üzenetére
Ugyanilyen okokból váltottam 3 év android (spica, blade, S2, GNexus) után 4s-re. Bár még csak 3 hete használom, így hosszútávú tapasztalatom nincs,de már sikerült túltenni magam a "zártság" dolgon
Mindennapi használatban tényleg jobb mint az android. Élmény ahhoz képest használni (a GNexus 4.2-vel már majdnem elég jó volt, de azért néha érthetetlen módon felakadt a szeme 1-2 másodpercre - pl. feloldásnál). -
Bull1
aktív tag
válasz
Parallaxis #512 üzenetére
Nálunk is volt hasonló prof, vezetett/részt vett egy droidos alkalmazás fejlesztésében, de pl. USB tárat egy készüléken nem tudta aktiválni.
-
Parallaxis
addikt
(konkretan a legnagyobb fej professzor az egyetemen ahova jartam egy alap nokiat alig birt navigalni)
Én ismerek olyan sebész profot, aki papírról írja be a számot a mobiljába, mert nem tudja kezelni, ellenben a szakmájában az élvonalban van. Tudod van akinek a telefon, az csak telefon és nem érdekli.
-
vatvik
csendes tag
válasz
pufferzóna #407 üzenetére
Idézlek:"hát a HVG nem gazdasági szaklap, hanem baloldali irányultságú politikai bulvár".
Érdekes, hogy "pálgium" ügyig mértékadó gazdasági szaklapnak tartották a HVG-t minden politikai oldalon. Csak egyesek a kritikát nem türve ellenséget kiabáltak az igazságra világítókra.
Pedig az igazság párt és politika független!!! -ezt jó lenne, ha minden oldalon tudomásul vennék!
De ez nem tartozik az android vs ios témához.
Szerintem a mac cuccok nem rosszak, csak irreális áron árulják. Így, ha megtehetném sem venném meg, mert annyival nem jobb, mint amennyivel drágább. -
narumon
őstag
válasz
Kapanyél #463 üzenetére
Ha van 20GB-nyi zenéd az elmúlt 10 évből (mármint azóta gyűjtögetve), amik nincsenek feltöltve ID3 tag-ekkel, akkor a szinkronizálásnál nem tudod egyesével kijelölni őket, mert az iTunes nem ad olyan szűrési feltételt, hogy "kijelöltek".
Hmz, a telefonnál a szinkronizálás alatt a jobb oldali kis ablakban az mellé raksz pipát amelyik mellé akarsz
Tehát azt nem tudom hogyan lehet a library-ből kijelölni 20 zenét, hogy csak azt másolja át a telefonra?
Tipp: Nekem úgy 4TB-nyi FLAC-om van ezeket szoktam a telefonon hallgatni, hogy ne kelljen konvertálni amúgy is kell egy másik zenelejátszó mint a gyári. Fogsz egy szimpatikust és általában ezeknek van külön tárhelyük. (iTunesban telefont kiválaszt, és alul ezek külön jelennek meg). Ide símán total commanderből vagy intézőből (vagy bármi szimpatikus) áthúzod a zenét és kész még szinkron gombot sem kell nyomnod.
Tipp2: Ne iTunest használj hanem valami más szoftvert ami neked jobban kézre esik. Nekem a iFunBox bevállt, de van még ezer másik.
Telefonról telefonra? Vagy idegen PC-re, vagy PC-ről? Vezeték nélkül? iTunes nélkül? Mobilnet nélkül?
Mobilnet nélkül nem. Vagy legalábbis azt nem tudom mert senkit nem ismerek akinek mobilnet nélkül lenne iphoneja. Nem mondod, hogy neked anélkül van??? Ha meg mobilnettel akkor fogod és küldesz egy emailt amihez csatolod. Mhmm lehet, hogy ehhez jailbreak kell? No ebben most nem vagyok biztos.
Androidon találtam egy olyan fasza soft-keyboard progit, amivel kényelmesen, az ujjaimra tudtam szabni a billentyűk méretét
Erre csak azt tudom mondani, hogy ha ilyen igényeid vannak akkor nincs más megoldás mint a Jailbreak. Onnantól meg csak válogatni kell a billentyű modok közül...
-
Z0mbi
senior tag
válasz
brumi1024 #505 üzenetére
MIT
viccelsz? kb 6000 ember gradzsual ott evente a 300 milliobol... igen meg hozzaszamolhatod az osszess tobbi egyetemet is. nem sokat segit. Plane hogy abbol nem mind amerikai
(Biztos az MIT in is a legtobb Magyar
) Nem azt mondom hogy hulyek. Csak oda tobb jut beloluk mar csak a magasabb populacio vegett. Erdekes lenne latni egyebkent hany % a felsofoku vegzettek aranya.
Arrol nem is beszelve hogy ennek semmi koze ahoz hogy kinek mennyi a gogyija.. (konkretan a legnagyobb fej professzor az egyetemen ahova jartam egy alap nokiat alig birt navigalni) -
Octi
aktív tag
ha droidra fele ennyien dolgoznak de jobbak az appok
Párhuzamosan használok iPad 2-őt, és Note 10.1-et.
Van szerencsém látni és használni mindkettőn ugyan azon programokat. Csak két példa:TV24, illetve IMDB progi. Mindig el fog a zokogás, ha a Note 10.1 -en kell ezeket elindítani.
Ég és föld a kettő. mind működésben, mind minőségben. -
wzoli78
csendes tag
Elég régóta használok iPhone-t, és egy jó ideje (párhuzamosan) androidot is.
Így néhány korrekció:
"- nincs FM-rádió" - az én androidos (Motorola RAZR MAXX) készülékemben sincs
"- nincs SMS kézbesítési jelentés" - állítsd be az iMessage-t. Így két (bármilyen) iPhone között ingyenes lesz az üzenetküldés, van kézbesítési jelentés is, ráadásul semmi más programot nem kell letölts/használj, az iPhone kapásból tudja hogy másik iPhone-nak megy az üzenet és iMessage-ként küldi
-bankok/flash: minden jobb banknak van kliensprogramja az AppStore-ban, használd azt
-nyugodtan kilőheted az órát a futó programok közül, fog ébreszteni. A beállított ébresztés tényét láthatod a (felső) státuszsorban egy óra ikon formájában.
Személy szerint én a legtöbbet a Viber-t használom (mert így külföldön is ingyen tudok telefonálni). A két kliens között (android és iOS) ég és föld a különbség megbízhatóságban, stabilitásban, stb. Az iOS javára. -
Parallaxis
addikt
Ez nem érdekli a felhasználókat(engem biztos nem),a lényeg az hogy mit éreznek ebből,ha droidra fele ennyien dolgoznak de jobbak az appok,akkor utóbbi a lényeg.
Teljesen igazad van, de pont, hogy iOS-re igényesebbek és jobbak általában az alkalmazások (köszönhetően annak, hogy át kell esniük az Apple rostáján). Én mindkét platformot használom és ha azonos az alkalmazás akkor is droidra készül el később a frissítés és oda kerülnek be utólag (már ha bekerülnek) az új funkciók.
Pl. Feedly-t használok hírolvasásra és negyed évet kellett várnom arra, hogy a droidos verzió felzárkózzon az iOS-eshez.Z0mbi:
"volt hogy azert nem volt szukseg bemennem a munkahelyemre mert van RDP eleres (VPN el) a sgs2 omon."
iOS-re már akkor volt RDP eléréshez szoftver, mikor az Android még gyerekcipőben járt.
Én mondjuk LogMein hívő vagyok és annak a kliense iOS-re ingyenes, Androidra 6000 Ft."nemhogy rdpzek a szamitogepemre halon kivulrol.."
Pedig gond nélkül megtehetnéd.
-
q1q1q1
csendes tag
Tényleg jó írás, gratulálok! Én vegyes felhasználó vagyok, Nexus 7 + Iphone 4. Az androidhoz képest az ios valóban kőbalta effektus
Ha majd lesz egy Iphone méretű/minőségű/stabilitású droidos teló, akkor majd a telefonom is leváltom. Addig marad ez a felállás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest