- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Ha van 20GB-nyi zenéd az elmúlt 10 évből (mármint azóta gyűjtögetve), amik nincsenek feltöltve ID3 tag-ekkel, akkor a szinkronizálásnál nem tudod egyesével kijelölni őket, mert az iTunes nem ad olyan szűrési feltételt, hogy "kijelöltek". Hozzá kell adnom őket a lejátszási listához, és akkor a szinkron ablakban hozzá tudom adni a "Legutóbb hozzáadottak" pipával. Ami persze a telefonon is így jelenik meg...
És tutibiztos, hogy nem fogok többezer számot rendbetenni, elég volt átnevezgetni őket anno.
Tehát azt nem tudom hogyan lehet a library-ből kijelölni 20 zenét, hogy csak azt másolja át a telefonra?
Most azt csinálom, hogy kitöröltem az egész library-t és csak azokat húzom bele, amiket a telón is akarok látni, így nem kell szelektálni, hanem mehet a "Mindegyik szinkronizálása" pötty. Csakhogy ezt az iTunes első futásánál még nem tudtam, ugye."Okostelefon. Ha nem tetszik a gyári megoldás, ezer tökéletesből választhatsz."
Nyilván, csak ezek nekem olyan alap dolgok, amikért eszembe sem jutott soha külső alkalmazást letölteni.
"Nyilván. A TomTom is csak most, több éves késéssel jött meg, de iGO továbbra sincs.
"
Persze hogy lehet kivételeket hozni, de arra gondoltam, hogy a populáris alkalmazások közül az androidos verziók már fejlettebbek, funkciógazdagabbak. Valószínűleg itt is előfordul kivétel, de egyelőre az én mintám ezt mutatja.
"Írj az alkalmazás fejlesztőjének, hogy javítsa. Ez nem iOS hiba, hanem Facebook bug."
Ezt jó is, hogy Te is megírtad, így reagálhatok rá. Egy mobil platform nemcsak önmagából a rendszerből áll, hanem a teljes körítésből. Ha valamit Androidon meg tudtam csinálni FB-kal, böngészővel, akármivel, és iOS-en meg nem, akkor az igenis az iOS hátránya. Még akkor is, ha nem az Apple tehet róla, nekem az már édesmindegy.
Amire lehet, arra keresek jobb alkalmazást, ha van. De sok olyan hivatalos kliens program van, amit egyszerűen nem lehet lecserélni, mert csak kínszenvedés van frissítésekkor."Az iOS beépített levelezője is tud törölni."
Ugye alapból behúzza a GMail-es fiókot is a céges Exchange-em mellé. Itt balra elhúzáskor csak Archiválás van. Ha megnyitom, akkor a középső kis ikon is csak archivál.
Most, hogy kipróbáltam direkt újból, látom, hogy hosszan kell nyomni az archívum dobozka ikonját, akkor előjön egy menü, amiben törölni is lehet... GMail alkalmazásban ott a kis kuka, egyből törli. Ezért most hadd ne szégyelljem magam."Ismét egy prekoncepció, ismét alaptalanul. Mindegy, hogy txt, xls, cad, doc, pdf vagy bármi más, el lehet küldeni iOS-re és el lehet küldeni iOS-ről."
Telefonról telefonra? Vagy idegen PC-re, vagy PC-ről? Vezeték nélkül? iTunes nélkül? Mobilnet nélkül?
Tényleg sarkos volt a barlangban csengőhang küldés, amit pár napja olvastam valamelyik topikban, de azért egy kávézóban, ha eszembe jut egy .PDF-et vagy .XLS-t átküldeni az üzletfelemnek, az nem feltétlenül felkészületlenség."Gondolom, a munkahelyeden is igényeltél az IT-n még három-négy különböző klaviatúrát a fiókodba, hogy nyugodtan cserélgethesd, ugye?
"
Na ez a tipikus homokba dugom a fejem hozzáállás az iPhone-osok részéről. Ami iOS-en nincs, az nem is kell, mert hülyeség és hülye az is, akinek igénye lenne rá...
Androidon találtam egy olyan fasza soft-keyboard progit, amivel kényelmesen, az ujjaimra tudtam szabni a billentyűk méretét álló- és fekvő módban egyaránt. Beállíthattam a numerikus billentyűket, a hosszan nyomás idejét, korrekt magyar kiosztást kérhettem, volt smiley szerkesztő, testre szabtam az országkód végződést is, beállítottam, hogy milyen erős legyen a rezgéses visszajelzés, kerestem kevésbé idegesítő billentyű hangot és ha már ott volt, hát választottam egy nekem jobban tetsző skin-t is az egészre.
És nevetni fogsz, de én szóltam bent az IT-snek, hogy szar a notebook-om billentyűzete, hadd válasszak egy másik gépet. Kaptam.
Másfelől pedig nem hiszem el azt sem, hogy adott esetben nem vennél magadnak egy 4000Ft-os billentyűzetet és vinnéd be az irodádba, ha nem lenne más megoldás. És még akkor is megtehetnéd, nem úgy, mint én az AppStore-ban...Amúgy ezt nem értik meg sokan: az Android nem arról szól, hogy minden hülye naponta változtatja a háttérképet, csengőhangot, billentyűzetet, a rezgés erősségét meg a CPU sebességét. Nem. Egyszer kiválasztjuk, beállítjuk és használjuk. Mert ki lehet választani, be lehet állítani...
Az más tészta, hogy sokan örömüket lelik ebben és naponta szórakoznak vele. De mondjuk megtehetik..."Számolja. Talán ki kellett volna próbálni.
Ha meg nem, akkor megkérdezed, főleg úgy, ha cikket írsz... Lásd, ébresztős kérdés."Kipróbáltam és működött. De annak tudatában, hogy az iOS mennyire zárt rendszer, kétségeim merültek föl hirtelen, hogy ha netán kilövöm a programot, az még tovább fut-e legalább szolgáltatás szinten? Mert ugye az iOS sem az a klasszikus multitask rendszer, ahogyan az Android sem, de ott legalább tudom, hogy root nélkül is futtathatók háttérben futó rezidens processek. Amúgy ez egy blog bejegyzés, ráadásul nem is hátrányként volt megemlítve, hanem fölmerülő kétségként.
"De, tudsz. Visszatöltésnél ráadásul megkérdi, melyiket szeretnéd föltenni."
Az nem rendszerkép. Androidon egy rootolt, függetlenített, akárhogyan széthackelt, idejétmúlt rendszert is vissza tudok állítani. Ráadásul egyetlen kézzel fogható fájlból, amit kényelmesebben lehet archiválni vagy biztonságba helyezni, mint egy iTunes mentést, amit visszamásolva a mappájába talán föl sem ismer.
Az aláírt iOS verzióról meg ne beszéljünk.
Most ezt az állapotot, JB-elve, beállítva, belakva, Cydia-s alkalmazásokkal kompletten el tudom menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest