- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Örülök, hogy visszajöttél
Ezt a cikket csak a bekapcsolástól a használatba vételig, működőképessé tételig szántam, azért nincs benne több progi. Ezért is írtam, hogy ez így még fapados, de már alapdolgokra használhat.
Arra gondoltam, hogy össze lehetne hozni egy következő irományt az alapvető programokról, amiktől már nem "fapados" lesz a telefon. Olyasmi progikra gondoltam, amiket leírtál, de ez önmagában akkora anyag, hogy szerintem simán külön cikket érdemel.
A másik dolog, hogy ezt a cikket már így, ebben a formában engedélyezték, és nem akarok új dolgokat beleírni, mert nem szeretném, ha emiatt rám szólnának.
Ha van egy kis időd, megtennéd, hogy ránézel most a cikkre? Azt hiszem, beleírtam minden változtatást, amit itt kaptam javításnak, de hátha kimaradt egy-kettő véletlenül.
Ha benne vagy, örömmel venném a segítséget a programajánlóhoz.
Minden progihoz lehetne javasolni alternatívát is, mert nem mindenkinek tetszik ugyanaz. Pl. Barcode Scanner - Neoreader. Documents to Go - Think Free Office, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Eladó Gamer Laptop
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest