Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Te komolyan fel bírod fogni, hogy rajtad kívül is van élet és más tapasztalat, vagy csak tetteted a ...-t??
Mit linkelgeted te nekem a saját tapasztalataidat, hogy meggyőzz arról, hogy az én tapasztalatom nem valós??
Ki a frászt érdekli, hogy felkerekítve mekkora számot mormolsz ide, hogy te vagy a király? Nekem jelenleg 213db telefonom van. És? Érdekel valakit? Beböfögtem ide (már be)?
Részemről lezártam. -
justflash
aktív tag
Jó, oké, tudjuk hogy te hogyan csinálod, és mik a tapasztalataid, az enyémek mások. Nagyjából ennyi. Neked nem hasznos, másnak az.
Csapó.Amúgy a #16-ban és a #21-ben is írtam amit kovy is, hogy sokan nem értenek hozzá. Az, hogy te megúsztad az ilyeneket még nem azt jelenti hogy nem léteznek.
És szerintem itt fejezzük is be ezt az egészet, nincs értelme vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest