Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Amíg nem él vissza a monopol helyzetével addíg nekem8 mit csinál. Amúgy meg mondj egy nem non-profit céget amely nem az adott piac monopol helyzetére pályázik, de valamelyik eléri akkor ünnepelt hősből átmegy közellenségbe? Amíg a google megtartja a felhasználó orientált hozzáállását addíg nincs baj, és ezt náluk is tudják.
A mobil platformok piacán az Androidnak van konkurenciája és nem is kicsi, most gondolok a WM sorozatra, a Symbianra, PalmOS-re, és még van 1-2 nagyon kicsi....
A piac nagy részét is is a M$ fedi, de hamarosan el fogja bukni... későn jött ki a WM6, és az Android beelőzi a Photon-t (WM7).DarkByte
Sztem nem kell igazán törnöd ezen a fejed
A hálózatfüggéség megoldása nagyjábol lehetetlen, hacsak nem úgy hozzák létre az adott készüléket, hogy fizikailag legyen hálózatfüggő. Ami a külömbő programokat illeti, valószínű, hogy lesz egy szolgáltatói alapcsomag, és 1 program ami ezek lecserélését megakadályozza, de mint minden ez is csak idő kérdése és kiderül
-
Dany007
veterán
Inkább lassabban.
De az is lehet, hogy a Nokia és társai nem fogják ölbe tett kézzel nézni. És lesz konkurencia.
Igen, lehet h a microsoft irányában halad a google is, de ha jól tudom (messze nem biztos) amikor a microsoft elindult a világhódító útjára, nemigazán volt konkurens. Tudom a unix rendszerek már régóta vannak, de azt nem a usereknek találták ki.
Persze lehet h tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gyúrósok ide!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest