Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Inkább lassabban.
De az is lehet, hogy a Nokia és társai nem fogják ölbe tett kézzel nézni. És lesz konkurencia.
Igen, lehet h a microsoft irányában halad a google is, de ha jól tudom (messze nem biztos) amikor a microsoft elindult a világhódító útjára, nemigazán volt konkurens. Tudom a unix rendszerek már régóta vannak, de azt nem a usereknek találták ki.
Persze lehet h tévedek. -
Dany007
veterán
valójában csak azt akartam mondani, hogy egy vállalton belül, szerintem(!) a szoftverfejlesztésbe is , mindig beleszól a felsővezetés. Ha viszont nyíltá teszik a szoftvert és külsős fejlesztők is írhatnak rá, akkor talán ők jobban nyitottabban bele tudják vinni a saját kreativitásukat a dologba. És talán a célnak jobban megfelelő szoftvert készítenek. Ráadásul sokkal többféle dolog sülhet ki belőle
-
Dany007
veterán
Nagyszerü
Ideje volt már, hogy valaki helyre tegye ezt a témát. Mondjuk én azt hittem az elején, hogy kicsit mélyebbre is beásol a témába, de valójában ez így kerek, egy laikus is megérti!
És sz.tem ebben pont az a szép, hogy már nem a vállaltok XY típusú mobilra készítenek majdhogynem célszoftvert, hanem bárki írhat rá programot te is én is ( najó, én nem, mert borsódzik a hátam a programozástól...) . És mivel az alap oprendszer ugyan az, így kompatibilis lehet más ezt a szoftvert használó telcsikkel is.
Meg az, hogy linux alapú, az is csak pozitívum
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mit is jelent az android? Egy gép, amely megjelenésében, funkcióiban, intelligenciában az embereket utánozza.
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest