Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Amint leszáll a gépünk, a kapukat kinyitják, értelemszerűen a csürhe megindul. Mert azért ez a szellem mégis mindenhol megvan, tévhit, hogy csak magyar szokás. Mindenki le akar egyszerre jutni a gépről, elsőként megérkezni a határátkelőpontra, majd a csomagok felé.
Ez valóban így van sok helyen és nem tudom megérteni, hogy miért.Ennyi hülye embert...Soha, ismétlem soha meg se próbálj a taxis mellé, az anyósülésre ülni. Az ott a taxis személyes kis irodája
No ezek szerint végre van valami, amit hitelesen mutatnak be az amerikai filmek... csodálkoztam is, hogy mindig hátra szállnak a filmekben.Érdemes tudni, hogy a pincérek $2-2.50-es órabérben dolgoznak, ami teljesen totál elmegy az adóra
Ez érdekes infó... Egyébként ott hogy működik a dolog, ha ennyi a keresetük akkor később nyugdíjat ez alapján a fizu alapján számolják?Kora reggel van, ülsz a teraszkán, arra sétál egy idegen, szokás szerint oda fogja bökni, hogy "How ya doin' " vagy " How's it goin'?" Erre egyszerű a válasz: "fine".
Ez ahogy észreveszem nálunk is így van, itt sem szeretem.Ne szemetelj, és ne dohányozz az utcán!
Nagyon helyes!#3: én is... csak vissza nem
#107: nekem egy dolog hiányozna, a családom. az ország(szégyen vagy nem) egy kicsit sem. semmi nem hiányozna belőle az ég világon...
Egyébként én azt vallom, hogy feketén nem éri meg kimenni, legalábbis mostanában ahogy olvasom keményebben ráfeküdtek erre a kérdésre és ha buksz soha az életben nem mehetsz vissza... maximum turistaként kimenni egy nagyobb pénzmaggal, és egy hónap alatt találni valakit aki tud segíteni hivatalos engedélyeket kérni/kapni. Már ha ez lehetséges valahogy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest