Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analog303
tag
válasz
bastya2100
üzenetére
AZAZ!
Tisztán él az emlékeimben amikor x850-es kártyával épp egy játékot nyomtam és nem látszódott valami nagyon fontos a játékban az SM3.0 hiánya miatt és nem tudtam tovább jutni...fhuuuu! De egy utolsó húzás az ilyen...(azt hiszem Cryostasis beta verzió volt és valamit valahol okosítani kellett,hogy tovább lehessen tolni..a kérdéses rész pedig egy film vásznon megjelenő monszter volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tisztán él az emlékeimben amikor x850-es kártyával épp egy játékot nyomtam és nem látszódott valami nagyon fontos a játékban az SM3.0 hiánya miatt és nem tudtam tovább jutni...fhuuuu! De egy utolsó húzás az ilyen...(azt hiszem Cryostasis beta verzió volt és valamit valahol okosítani kellett,hogy tovább lehessen tolni..a kérdéses rész pedig egy film vásznon megjelenő monszter volt).