Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

Nagyon jó teszt lett, gratulálok hozzá! :C

Én most egy HD7850-et használok és pont a GTX1060-assal szimpatizálok, hiszen remek áron kapni, az én kártyámhoz képest ~2.5X gyorsabb és igencsak jó fogyasztású, ennek kapcsán remélhetőleg halk kis kártya lehet. (A 7850 Idle alatt kicsit hangos nekem sajnos) Az én számomra aki el voltam veszve az átcímkézések után a generációk tudásában nagyon jókor jött ez a cikk! Egy darabig próbáltam követni hogy a HD7xxx melyik tagja lett ráncfelvarrottan a 2xx, meg 3xx meg kitudja. De itt most végre tisztán látni, hogy mire számíthat az aki nem minden generációváltásnál cserél, hanem csak ritkábban érzi szükségét. Sajnálom, hogy electrodoki nem fogta fel a teszt értelmét, ami nem az volt hogy gyorsabb-e, hanem az, hogy mennyivel.

Érdekes látni azt is, hogy nagyon sok játék szinte semmit sem gyorsult az újabb i7-el a régihez képest, egy-két cím viszont igen, még ha nem is jelentős mértékben. Azt hiszem még mindig igaz, hogy játékhoz elsősorban erős VGA kell, a CPU szerepe - nyilván ésszerű határok közt - továbbra is másodlagos.

Új hozzászólás Aktív témák