- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
Az uj kartyakkal az a baj a kimenet elcsesztek ,semmilyen vga-dsub megoldas nincs rajtuk.
Dobd ki lassan az osszes regi "xar" cuccodat hogy a "minosegi" uj hw -ket hasznalhasd.
Nesze neked fejlodes. -
winhate
őstag
Koszi a tesztet !
Meg mindig nem eri megvenni 1060 at
-
emiki6
veterán
Ne már! Asszem ideje lenne váltani!
-
djculture
félisten
Mondjuk a bf-nél pont divat lett később odaadni az összes dlc-t ingyen, bf4 is 1200 volt bundle csomagba utána szépen odaadták hozzá ingyen az egyiket majd a másikat végül az maradék dlc-ket.
De amúgy egy filléredbe nem kerül uplayra ingyen adták még a the crewet is már újabb cucc. Moist meg az ac 3-at adják ingyen.
-
-szabi-
addikt
Hi
Röviden említettem a cikkben, a kiadók hozzáállása miatt nincsenek ennél újabb játékaim.
Dirt, Dirt 2, Grid, Dirt 3 megvannak utána a játéktartalom átkerült DLC-kbe. Ezt nem fogom kifizetni.
Battlefield szériából is megvan 1942, Vietnam, BF2, BF2142, Bad company 2, BF3.
Utóbbinál lecsapta nálam a biztosítékot, hogy a mesterlövész fegyverhez nem volt alapból távcső unlock vagy mikró-tranzakció. Így következőket már nem vettem meg.Még sorolhatnám, de ez az oka amiért újabb címek nincsenek.
üdv
-
pergabb
senior tag
full hd-ba, nekem egy gtx 1060-as g1 gaming, de csak 3 gigás kártyával eddig minden ment maxon és kipróbáltam a legújabb játékokat is. Az más kérdés, hogy jövőre már nem fog minden maxon menni, de most még megy
Vki előre gondolkozik akkor megéri a 6 gigás, sőt ajánlott, perpill mindent elfuttat a 3gb-os is, ráadás ezekbe az 1060-as kártyákba durva tuning potenciál van, persze a vram kifogyására az nem kifogás, de nálam tényleg semmivel nem volt eddig gond, mondjuk 16 giga mellett úgy, hogy virtuális memóriát ssd-re pakoltam és igen is bekapcsoltam min 16-ra max 32-re, nem volt problem. Mondjuk cod2 multi az örök, többi nem annyira köt le
Ennek ellenére meló miatt úgy tűnik meg fogok válni tőle hamarosan és egy 1080-as lesz belőle, ha akarom, ha nem.
A teszt pedig igen is jó, mert vga terén jelentős előrelépés van, kellenek az ilyenek. Procik terén pedig lófütty, megállt a fejlődés.
-
hemaka
nagyúr
Jo ez a 1060, most en is azt vennek. Az en 960-am csak 9600-at tud csak guritani 3DM11-be i5-tel.
-
Analog303
tag
válasz
bastya2100 #111 üzenetére
AZAZ!
Tisztán él az emlékeimben amikor x850-es kártyával épp egy játékot nyomtam és nem látszódott valami nagyon fontos a játékban az SM3.0 hiánya miatt és nem tudtam tovább jutni...fhuuuu! De egy utolsó húzás az ilyen...(azt hiszem Cryostasis beta verzió volt és valamit valahol okosítani kellett,hogy tovább lehessen tolni..a kérdéses rész pedig egy film vásznon megjelenő monszter volt).
-
bastya2100
tag
válasz
djculture #109 üzenetére
Hát igen! Ha már grafikai előre lépés nincs csak a 4K ami indokolná pl egy r9 380 cseréjét, de rájöttek, hogy az nagyon sokára lesz még igény bárkinek is átlag fogyasztók közül.... akkor már behozzák azt, hogy majd csak a shader 6.0 lesz a minimum XD mert akkor mekkora gyorsulás lesz...de hát aki régi motoros ismerős lehet már neki ez a szisztéma, huu mekkora nagy lázadás is volt anno mikor megvették az x850 xt-jüket, és rá nem is sokkal, a játékok SM 3.0 minimum követelményesek lettek, mert csak a dx 9 c lett az Isten XD Évről évre ez van VGa átcímkézések, "nem lesz új dx vedd meg nyugodtan ez is támogatja a dx12-t" ja majd valami még se lesz vele kóser.
Ez nem meglepőmáshogy nem is lendülne a piac
csak a fogyasztók maximális hülyének nézésével
-
djculture
félisten
Helyi irás:
A WDDM 2.2 némi áldozatot is követelhet, ugyanis a Microsoft a Shader Model 6.0-val egy picit engedni akar a fejlesztők igényeinek és leszűkítik a célozható hardverpalettát. A jelenlegi Creators frissítés fejlesztői verziójában a Shader Model 6.0 minimum igénye a D3D_FEATURE_LEVEL_12_0. Ha ez a végleges frissítésben is így marad, akkor az azt jelenti, hogy a Shader Model 6.0-ra írt játékok csak AMD GCN2, GCN3 és GCN4, NVIDIA második generációs Maxwell és Pascal, illetve Intel Gen9 architektúrára épülő (vagy még újabb) grafikus vezérlőkön fognak elindulni. Mindegy tehát az, hogy például az AMD GCN1, az NVIDIA Kepler és első generációs Maxwell, valamint az Intel Gen7.5 és Gen8 architektúra is támogatja a DirectX 12-t, a Shader Model 6.0 minimum követelménye nem fogja engedni az alkalmazások futtatását.
A probléma sajnos komplex, mert például az NVIDIA GeForce GTX 750 és 750 Ti, vagy az AMD oldaláról a Radeon R9 370 még ma is kapható, és ezek a jelenlegi állás szerint a nem támogatott hardverek sorát gazdagítják. Ugyanakkor a Shader Model 6.0 egy lényeges előrelépés a piacnak, mivel végre szabványosan lehetővé tesz számos olyan függvényt, amelyeket az Xbox One-on már használnak a fejlesztők, és amelyek hiányában az alternatív PC-s shaderek lényegesen lassabban futnak.Régi gcn1-es radeonok és a 7xx nvidia széria nemsokára használhatatlanná fog válni újabb játékoknál.
-
törölt tag
válasz
bastya2100 #107 üzenetére
A 1060 3GB volt már 60ezer környékén is nem is olyan régen. Csak most itt a Karácsony, kicsit meglódultak az árak (most 69e a legolcsóbb sajnos).
-
bastya2100
tag
Nagyon jó teszt gratula hozzá! Valóban néhány újabb játék is lehetne benne, de tény, hogy maxon két vállra fektetné már a lassan 5 éves 7870-est pl egy Rise of the Tomb.... és az összegzésből az Alien-t kivenni...
Talán a cím ami rosszul van kiírva...itt nincs semmi féle "VS" "csak" egy szép upgrade
Hasonlóan 7870-esem van, kb 10% tuning még simán van benne, de számomra mindenre elég, csak a fogyasztás miatt fogom lecserélni jövőre. FHD med-high beállításoknál még mindent eldöcögtet ami nekem kell.
7870-től kb 10%-al gyengébb az rx 460 ami jelenleg is 38000 Ft, míg egy használt 7870 20-25 ezer..
1060 3gb-os vezió kb 80000 ft, szóval semmi különös nincs itt, várható eredményeket hozta a pénzéért, és szerintem még jövőben sem nagyon kellesz grafikát lejjebb állítani semmilyen new game-ben, ha ezaz igény
Míg a 7870 és társaival (270x, 370, rx 460) inkább már a med-low környékén kellesz böngészgetnie az opcióknálha nem akar epilepszia rohamot kapni, a képregény vetitésnél :S
Szóval magam is eme irányba upgrade-eltem volna ügyesen tetted. Jó szórakozást hozzá, használd ki amennyire csak tudod!
-
Vadhattyú
csendes tag
Nekem az a Riva elvitte még a Moh:AA t full low beallitasokkal
-
aginor
veterán
Jó az elgondolás, hogy régebbi kártyákat is bevettél, így aki váltás előtt áll, az láthatja hogy kb. mire számítson, de komolyan nem tudtál volna szerezni pár újabb játékot?
Sajnos így SZERINTEM nem ér sokat a teszt, mert a régebbi játékokkal elboldogul a 7870 (270X, 370X) is, de pont a lényeges újabb produktumokkal nincs összehasonlítási alap.
Azt jól látni a tesztből, hogy ha csak ezekkel játszol, akkor neked mekkora ugrás az új hardver, de ezekhez meg amúgy kár volt ekkora VGA-t venni szerintem.Elég kötekedő lett a hozzászólásom, remélem nem haragszol meg érte.
-
kenwood
veterán
Azt jo latni ,hogy a regebbi jatekok ala meg a 1156os rendszerek is jok,viszont minden mas infot fenntartasokkal kezelnek,ez a teszt a valosagnak csak egy szeletet mutatja meg.
Ha lenne minimum fps is mindenhol,es bekerultek volna a (manapsag igen gyakori) cpu igenyes jatekok, akkor nagyon maskent festene a helyzet.
A hozzaszolasok alapjan sokan meg vannak gyozodve rola,hogy egy i7 860 meg manapsag is elegendo a kompromisszumoktol mentes jatekhoz,pedig ez tuning nelkul tavolrol sem igaz.
A regi procikkal egykre gyakoribbak az ilyen eredmenyek :
[link] -
6850 tulajként köszönöm a tesztet, külön tekintettel arra, hogy egy i5-2400-am is van!
-
Petya XT
senior tag
Köszönjük a tesztet, nagyon érdekes volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest