Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
Jó, persze, igazad van, de akkor is bele kell számolni, hogy mégis csak egy 486-os rendszerből csinál egy majdnem pentiumot. Akkoriban, amikor 30 ezerbe került a P1 proci, amihez lapot is kellett venni, ami még 30, inkább megfontolandó volt 15-20 ezerért az AMD. Lehet, hogy helyenként eléri, vagy lemarad a P1-től, de mégiscsak gyors volt, és nem kellett egy igazi P1-et venned drágáért.
Elég sok P1 procim van, viszont AMD K6-om valamiért megadta magát múltkor, az nincs.
Van tehát K5-PR100, P1-100, 133, MMX 166, 200, 233, Cyrix MII (nem tudom mekkora, mert le lett csiszolva a teteje), viszont a RISE procit nem találom :S De hogy adom oda?Azért ha végeztél a teszttel, majd várom vissza
Ha esetleg p2-re vetemednél, hogy a K6-okkal méred össze, akkor mindenféle p2-t is tudok majd adni a celeron 233-tól a P2-350-ig.
@DBob nemtudom, nekem DX2-66@80-on 4MB S3 Virge GX mellett szaggatot mindkettő. Viszont a tomb raider 2 csont nélkül ment
-
Nowhereman
őstag
Sajnos nem szolgálhatok vele. A haverom sutyomban abban akarta kipróbálni a csencselős ramokat, és hogy levegye a biosjelszót, kisütötte a biost - az alaplappal együtt. Vissza a garisba, kaptam helyibe egy UMC-t - valami kiröpetető kártyán volt az IDE hozzá, no az természetes halált halt néhány hét alatt, abból gariban egy SIS lett, ami valszeg gyenguszabb a tiednél, lévén nem vette a 60-as FSB-t. Végül még örültem is, hogy nem kellett rá költenem többet. Úgyhogy max egy 3. SIS-el szolgálhatnák. Viszont ha belegondolok a lomosomban lennie kellene egy igazi osztásban hibázó első generációs P1-66-nak. Talán még müködőképes alaplap is lenne hozzá...
Mondjuk ha egy ram-proci felállásban mennyit tud jelenteni, azt kevésbé antik dolgok esetén egy KT266-nForce2 esetén is össze lehetne hozni hasonló különbséget...
Akkoriban még volt 5-6 gyártó, és együttélt a két véglet... -
Nowhereman
őstag
ugyan márt, senki nem várná el, hogy a végső 486-os valahol elverje a pentiket, a nitrót meg már csak némi iróniával írtam..
ha nem tudtál szerezni olyan deszkát, némileg megértem, saját korában se volt gyakori jószág, pedig nem mérték drágábban a Sisnél...
Az elméleti átviteli sebességet pedig úgymond jobb kissé óvatosan kezelni, mert azonos klasszisokban akár 50% is volt azonos memóriákkal és procival a különböző csipkészletekkel szerelt deszkákban a memóriasebesség - ami helyből 20%-ot jelentett a tesztekben, nagy ívben és vastagon tojva a x*y=z jellegű egyenletekre... és a 20+ már nem néhány...
no igen akkoriban még nem volt prociba integrált memvezérlő, meg egyencsipszet...és ha mondjuk valami korabeli cikkben rátalálsz erre a lapra, és a cikkíró valami transzban magasztalja azokat a deszkákat, akkor hidd el, nem ő hülyült meg, hanem tényleg léteztek azok az "áthidalhatatlan evolúciós szakadékok"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- DUNE médialejátszók topicja
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Keresek adatkábelt IDÅSEN állítható asztalhoz (1,5m MOLEX Mini Fit Jr. 6-pin to 6-pin female-female)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 830 G8 Laptop! / i5-1145G7 32GB 512GB
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest