Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
Helyesbítés: 5.16.2..1.1 a firmware. Ha airplane módba akarom tenni, akkor azt az üzenetet kapom, hogy "Feature locked. This is a managed device. Airplane and bluetooth are locked...."
-
balojazz
aktív tag
Megpróbálkoztam a JB-kel, de persze elsőre nem sikerült. Egy PW5 (11th gen) van nálam, az alap stock fw 5.16.2.1 volt. Most az a gondom, hogy (valószínűleg, de nem tudom, hogy tényleg-e) demo módban ragadt. A gyári 5.16.2.1 már nem megy vissza rá, airplane módba meg nem tudom tenni, hogy esetleg megpróbáljam megint JB-elni. A könyveim még rajta vannak. Az se biztos, hogy ez demo mód, de hogy nem az alap angol, az is biztos, mert nem tudom airplane módba rakni ("managed device"). Mi a teendő?
-
balojazz
aktív tag
Na most csekkoltam az én 6.8" képátlójú PW5-ösöm fw-jét: 5.16.2.1 Akkor ezzel menne valamelyik JB? Főleg a margók miatt erőltetném, esetleg a jobban skálázható (??) betűméretek miatt.
-
balojazz
aktív tag
Egy nem JB-elt, gyári PW5 firmware downgrade-elése lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Itt a megoldás, ha szeretnél magyar nyelvet, állítható margókat és KOReader-t telepíteni az olvasódra.
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest