- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Ránéztem. Sajnos engem most ez a módosítás nem érint, mert a legfrissebb OS van a tabletemen. De majd többször visszanézek az oldalra, hátha sikerült ezt is megoldaniuk.
If your tablet is running FireOS 7.3.2.2 or above please note that some functions of the Toolbox may not work due to new restrictions in the new firmware. The following tools either do not work or have limited functionality:
• Custom Launcher - Launchers can no longer be set as default, and the homekey re-route method must be reapplied after rebooting or shutting down the device.
• OTA Updates - OTAs can no longer be disabled.
• Lockscreen Ads Remover - Ads can no longer be removed from the lockscreen.
• Manage Amazon Apps - Some system apps can no longer be disabled.
We're looking into workarounds to the issues detailed above. Please keep an eye on the forum for further development. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Köszi, utána nézek ennek is.
Igazából a kiindulási alapom az Android tablet topic volt. Ott csak a GMS telepítést említették.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Átfutottam ... hát ... akciós árral lehet megéri, de azt hiszem esnék neki rögtön az általad javasolt fire toolbox-al. Miket próbáltál ki belőle? Van rendesen működő GMS? Custom launcher?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest