- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Ránéztem. Sajnos engem most ez a módosítás nem érint, mert a legfrissebb OS van a tabletemen. De majd többször visszanézek az oldalra, hátha sikerült ezt is megoldaniuk.
If your tablet is running FireOS 7.3.2.2 or above please note that some functions of the Toolbox may not work due to new restrictions in the new firmware. The following tools either do not work or have limited functionality:
• Custom Launcher - Launchers can no longer be set as default, and the homekey re-route method must be reapplied after rebooting or shutting down the device.
• OTA Updates - OTAs can no longer be disabled.
• Lockscreen Ads Remover - Ads can no longer be removed from the lockscreen.
• Manage Amazon Apps - Some system apps can no longer be disabled.
We're looking into workarounds to the issues detailed above. Please keep an eye on the forum for further development. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Köszi, utána nézek ennek is.
Igazából a kiindulási alapom az Android tablet topic volt. Ott csak a GMS telepítést említették.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Átfutottam ... hát ... akciós árral lehet megéri, de azt hiszem esnék neki rögtön az általad javasolt fire toolbox-al. Miket próbáltál ki belőle? Van rendesen működő GMS? Custom launcher?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest