Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy.szvitek
újonc
GMS műxik, youtube, gmail, play store, stb.... Továbbá a lock screen reklámokat szedtem még le vele. Custom launcherből a Nova launchert használom (ezen kívül van még Evie/Lawnchair/Microsoft/Niagara launcher is a választhatók közül, de azokkal nincs tapasztalatom).
Itt van hozzá videós help, én is ez alapján csináltam minden

-
Rendesen működik a GSM.
Nekem még előzőgenerációs táblagépem van. Gondolkodtam a váltáson, de nem éri meg előző generációról váltani.A bemutatóból sajnos kimaradt egy fontos lehetőség, amit már alapfokú nyelvismeret birtokában is ki lehet használni.
Alexa, a személyi asszisztens.
Ma már több névvel és férfi hanggal is lehet használni.Több feladatkörben segít.
Információ.
Híreket szolgáltat, időjárást mutat, a Wikipédiában is kutakodik. ha megkéred. Szavakat már le tud fordítani, de szöveget még nem.Kezeli a a kompatibilis eszközöket.
A kávét is elkészíti, ha megfelelő a kávéfőződ. Gyakorlatilag az okos otthon középpontja.Bevásárol. pizzát rendel, taxit rendel.
Zenét és filmet játszik le, de könyvet is felolvas, ha erre kéred.
Lehet vele beszélgetni. Viccet mesél és játszik veled.Sajnos van még hiányossága. Dolgozni nem akar helyettem.

Mindezt a táblagép érintése nélkül. Elég szólni neki, ha úgy akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nyaralás topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő