- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy.szvitek
újonc
GMS műxik, youtube, gmail, play store, stb.... Továbbá a lock screen reklámokat szedtem még le vele. Custom launcherből a Nova launchert használom (ezen kívül van még Evie/Lawnchair/Microsoft/Niagara launcher is a választhatók közül, de azokkal nincs tapasztalatom).
Itt van hozzá videós help, én is ez alapján csináltam minden
-
Rendesen működik a GSM.
Nekem még előzőgenerációs táblagépem van. Gondolkodtam a váltáson, de nem éri meg előző generációról váltani.A bemutatóból sajnos kimaradt egy fontos lehetőség, amit már alapfokú nyelvismeret birtokában is ki lehet használni.
Alexa, a személyi asszisztens.
Ma már több névvel és férfi hanggal is lehet használni.Több feladatkörben segít.
Információ.
Híreket szolgáltat, időjárást mutat, a Wikipédiában is kutakodik. ha megkéred. Szavakat már le tud fordítani, de szöveget még nem.Kezeli a a kompatibilis eszközöket.
A kávét is elkészíti, ha megfelelő a kávéfőződ. Gyakorlatilag az okos otthon középpontja.Bevásárol. pizzát rendel, taxit rendel.
Zenét és filmet játszik le, de könyvet is felolvas, ha erre kéred.
Lehet vele beszélgetni. Viccet mesél és játszik veled.Sajnos van még hiányossága. Dolgozni nem akar helyettem.
Mindezt a táblagép érintése nélkül. Elég szólni neki, ha úgy akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest