Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyamutya
csendes tag
Nekem eddig az alexa a zene funkcioknál csak az amazon musicot és a spotifyt ajánlgatta. De a spotifyt is csak párositani tudtam, ha mondtam neki hogy játsszon zenét, akkor közölte hogy ebben a régióban az elképzelhetetlen. Most hogy USAban vagyok vagy 12 különböző cuccot ajánlgat ugyanott és a tidal is köztük van amire elő vagyok fizetve.
Amugy én is csak netflixre, zenélni és néha netezésre, receptek nézésére a konyhában használom, de arra tökéletes (nekem).
Német blekkfrájdéj akcióban szereztem be, ami nem ment könnyen. Reklámok nem zavarnak, ahogy írtad is, nemigen találkozik velük az ember.
HBOmaxt továbbra is csak weboldalon keresztül tudom nézni rajta mert az app unavailable.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- E-book olvasók
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Asus G14 GA402RK -1TB,6800S,16GB/AnimeMatrix
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest