- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyamutya
csendes tag
Nekem eddig az alexa a zene funkcioknál csak az amazon musicot és a spotifyt ajánlgatta. De a spotifyt is csak párositani tudtam, ha mondtam neki hogy játsszon zenét, akkor közölte hogy ebben a régióban az elképzelhetetlen. Most hogy USAban vagyok vagy 12 különböző cuccot ajánlgat ugyanott és a tidal is köztük van amire elő vagyok fizetve.
Amugy én is csak netflixre, zenélni és néha netezésre, receptek nézésére a konyhában használom, de arra tökéletes (nekem).
Német blekkfrájdéj akcióban szereztem be, ami nem ment könnyen. Reklámok nem zavarnak, ahogy írtad is, nemigen találkozik velük az ember.
HBOmaxt továbbra is csak weboldalon keresztül tudom nézni rajta mert az app unavailable.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest