Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyamutya
csendes tag
Nekem eddig az alexa a zene funkcioknál csak az amazon musicot és a spotifyt ajánlgatta. De a spotifyt is csak párositani tudtam, ha mondtam neki hogy játsszon zenét, akkor közölte hogy ebben a régióban az elképzelhetetlen. Most hogy USAban vagyok vagy 12 különböző cuccot ajánlgat ugyanott és a tidal is köztük van amire elő vagyok fizetve.
Amugy én is csak netflixre, zenélni és néha netezésre, receptek nézésére a konyhában használom, de arra tökéletes (nekem).
Német blekkfrájdéj akcióban szereztem be, ami nem ment könnyen. Reklámok nem zavarnak, ahogy írtad is, nemigen találkozik velük az ember.
HBOmaxt továbbra is csak weboldalon keresztül tudom nézni rajta mert az app unavailable.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest