Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
háááá! ezt a számot imádtam, sokat hallgattam gimis koromban, még egy dj junior mixben hallottam először.
és hozzátartozik hogy queen-től van a vokál sample...bár ezekre a dolgokra én is csak mostanában jövök rá, és nem győzök rácsodálkozni, jé vaze, ennek is van egy eredetije, ami ha lehet mégjobb. -
r92king
tag
Én kb 14 évig kerestem ezt számot. Előtte nem volt internet hozzáférésem. Még kis koromban hallottam sokszor. Volt egy ilyen rádióadás, ami úgy jött be ha kábel tv-t a rádió antennára kötötte be unokatesóm. Cooky is itt kezdte talán. Rosszul kerestem, mert azt hittem, hogy 90-es évek végei a szám, de hát 2001-es. Mostanság szedegettem le best of year válogatásokat nMagról. Aztán egyszer csak ott volt
Most meg kiderült, hogy egy nagy feldolgozás és már az eredeti jobban tetszik.
-
rover45
őstag
Erről eszembe jut, hogy évekig kerestem ezt a szemetet mire meglett
Nem múlt el úgy nap a 20-as éveimben, hogy meg ne hallgattam volna -
Somatom
veterán
Egyetértek. Épp tegnap küzdöttem egy hasonlót. Nem adtam fel. Sokadszorra adták a Kavarás (Blended) c. filmet valamelyik csatornán és van benne egy szám, ami tetszett (legalábbis a filmben levő jelenettel együtt nagyon jó volt a hangulata). Ezt sem volt ecccerű kinyomozni, de meglett:
Hot Water: Wamkelekile. -
Jó kis chill zene.
Címet olvasva előszöszöl erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo évek óta (talán 8-10 is van) keresem az alábbi zenét ebben a remixben.akkor csak egy wake up címmel letöltött mp3 volt...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest