- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomaaasz
aktív tag
Az oláh cigányos témához annyit, hogy dolgoztam én piacon ismerőssel, láttam egy két dolgot...
Pld.: Az egész "családi" vállalkozás náluk. Nagypapa, apu, gyerek, unoka, mind ott van és bassza át az emberek.
Csak az igényesség kedvéért, figyeltem őket, hogy mikor pakolnak össze, az áruval, amit te felveszel(!), éppen csak a seggüket nem törlik ki.... Láttam amikor a papa az divátós felsőbe fújta az orrát...
De amúgy csak az az érdekes hogy fogy. védelem, a vámosok nem baszogatják őket... minket meg folyamatosan... pedig mi még igazán tisztán csináltuk( vállalkozói engedély.. stb.stb.)
Egyszer azért büntettek meg minket, mert akitől vettük a szatyrot, nem fizetett környezetvédelmi adót. A vámos, egyenként megszámolta az összes zacskót, és 150e Ft-ra büntetett minket! (Csak megjegyzem, 3 Ft egy szatyor, és 10 Ft rá az adó... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo voltunk csütörtökön az ónodi vásárban.az idejét se tudom mióta nem voltam, utoljára gyerekkoromban lehettem, pedig itt...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest