- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
Merlinclub #18 üzenetére
-
agressiv
addikt
Őszintén szólva nincs nekem bolti felszerelésem, de a VRM és RAM bordák amiket adnak a hűtőhöz biztos elférnek alatta, viszont a GPU mellett balra lévő 3 ramra nem fognak felférni a ramhűtők az biztos. A többi kérdésre sajnos tényleg nem tudok válaszolni, mert nincs szerelékem hozzá, de ha neten keresgélsz képeket, akkor talán láthatod, hogy is fér el a ventilátor tartó keret..
-
agressiv
addikt
Elfelejtettem válaszolni, de ami késik nem múlik.
Szerintem két lehetőség van.
Az egyik, hogy a hűtő nagyon nehéz, ezért a mozgatható, csúszósines, vagy egyéb állítható felfogatás nem lenne képes a helyén tartani. Másik lehetőség, hogy egy profitorientált cégnek nem érdeke az, hogy egy terméke a bolygó haláláig kitartson, mert a közetkező generációt is el kell adni. Persze még akár lehet harmadik lehetőség az is, hogy mint mindenhol, itt is megvannak a szabványok és ehhez jelen esetben szerintem tartják is magukat és talán nem is fog változni, viszont amíg világ a világ, mindíg lesznek olyan gyártók akik tesznek a szabványokra és a saját fejük után mennek, vagy egy új szabvány kerül bevezetésre, amihez nem kizárt, hogy megvásárolható lesz a felfogató szerelék. -
agressiv
addikt
válasz
sketchifun #3 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy látszik a képen, de igen kifúrtam, még amikor az L2PRO-t raktam fel, mert arra is egyedi felfogatást kellett csinálnom és a 3-as csavar-t csak nagy tuszkolás árán tudtam volna betekerni a lyukba ezért picit megfúrtam a lyukakat, de csak a galvánt szedte ki a furatból. A képen valóban úgy tűnik, mintha hatalmas lyuk lenne rajta, de csak azért mert a sorját egy nagyobb fűróval szedtem le róla és kicsit meg is zenkeltem, persze fúrás előtt megnéztem, hogy vannak e vezetősávok a közelben. A legtöbb kártyán eleve olyan lyukak vannak, hogy még a 3-as csavar is beleférjen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest