- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Szia agressiv!
Az ismeretlen hűtőről lenne pár kérdésem - megkapta a szemem (egész tetszetős):
1) Kiderült már, milyen típus és kb. milyen árat képviselhet?
2) Pontos méretbeli paramétereket tudnál adni?
3) Pár képet tudsz még róla készíteni?Amúgy egy GTX 570 lehűtésén munkálkodok majd és jelenleg egy AC TT Pro-t próbálok majd rámókolni (lefogatócserével, mint a blogom is mutatja a GTX 460-nál). Ha már úgyis kéznél van, akkor miért is hagynám ki a lehetőséget...
Üdv: Vigi
-
raus
aktív tag
Nagyon idegesitö volt, pl Crysis töltökepernyö alatt meg erösebb terheleseknek cirpelt ugy hogy kihallottam a gepböl es ezert nem vettem meg. Attol meg lehetnek jo kartyak ezek a markak, de nalam az ilyen jelenseg mar felejtös.
Az ASUS GTX580DCUII meg Furmark alatt is közvetlen közelröl teljes csöndben van.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kipróbáltam, hogy mire is képes ez a hatalmas hűtő és nem csalódtam benne.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest