Új hozzászólás Aktív témák

• raus

aktív tag

Tetszik az iras, gartulalok!
    Par kerdessel zaklatnalak :)
    Mennyi hely marad a GPU körül a csövek miatt, ugy ertem van eleg magas hely ahhoz hogy a ramokra memoriasünöket ragasszak? Egy GTX580-ra tervezem a Petert es vannak itthon Enzotech rez sünök amik 10-15mm magasak. De pl. a Thermalright Shaman-nal a heatpipe-ok elhelyezkedese miatt nemely ram chippre csak nagyon alacsony sünöket lehet ragasztani, vagy inkabb kihagyni mert nem fer el. Gondolom a VRM mosfetek bordaja az elfer a Peter alatt nem? Mert mondjuk a gyari bordat rajtahagynam. Egy ilyen minösegü VGA hütö melle csak normalisan hütött Vramot es VRM-et tudok elkepzelni.

Igy nez ki a kartyam ha lecsupaszitom. Lathato hogy egy 3szlotos kartyafelfogatasa van ami adott. Ettöl elferne a Peter rajta? Illetve a bolti verziohoz jar egy felfogatas valamint egy külön felfogatasu venti keret amire a ventiket lehet felcsavarozni, ezek összeegyeztethetöek az egyedi ASUS kartyaval szerinted?

Ennyi hely van most a kartya es alul a tapegyseg között. Harom slotot elfoglal a kartya. Szerinted elferne a Peter 2db normal tehat 25mm magas, mondjuk 140-es ventivel ugy hogy alulrol elegendö levegöt tudjon szivni? Mondjuk halk Noctuakra gondoltam. Lathato hogy a tap utan alul van egy 120-as Noctua nalam ami kimondottan alulrol sziv hideget a VGA iranyaban.
    Igy összessegeben mi a velemenyed?
    Egyebkent en is felkötöttem a kartyat mert nagyon csunyan logott es görbült.

Új hozzászólás Aktív témák