- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Lassan hajlok egy olcsó, de jó DAP felé, és emellé egy jó kamerás képességekkel rendelkező telóra. Így lehet, hogy összeáll egy Sandisk Sansa Clip + Samsung G600 kombó. Vagy egy fényképezőt veszek, ami mellé egy jó kis zenetelót veszek, és ilyenkor egy jó Canon, Fujifilm vagy Panasonic kompakt + N5310 vagy N5610. Még nem tudom
-
Mákos7észta
aktív tag
Az iPhone-ba szerelmes voltam egy ideig, majd kiderült a turpisság. Több, mint 120K. Aztán a kamera.. És lehet, hogy olcsó utánzat, de akkor már inkább Meizu M8, de meghajtom fejem az Apple tényleg csodát csinált, csak van aki lekoppintotta, és egész jól, méghozzá olcsóbban. Az eszemre hallgatok
-
Mákos7észta
aktív tag
Igen, a várakozásra adtam fejem, onnantól meg jó esetben csak N82 és Meizu M8 között kell válasszak
Régen felreppentek hírek N5700 3,2MP AF, tejóég, hogy vártam... Persze nem jöttÍgy fenntartásokkal kezelem a Meizu M8 Q1- es kezdetét, még ha sikerül is, ide, Magyarhonba csak később fog érkezni sóhaj
-
Mákos7észta
aktív tag
Pont a jack volna a legfontosabb dolog. Ha nem számítana, akkor szinte bármelyik N, és E- s Nokiára rábökhetnék, de sajnos nem hiánycikk a 3,5 jack dugasz a világpiacon.
Igen, a P1i nagyon szimpatikus, de pont a csatlakozó nem jött be.. Nem tudom milyenek az SE csatik tartása, de ahogy elnéztem, hasonlít a POP-porhoz, amitől jelenleg a falramászok.
(#10) Wise: Igen, igazad lenne, de CX300 minőségűről még nem hallottam
Azt ne mondjátok, hogy finnyás vagyok
-
Mákos7észta
aktív tag
Én egy éve hallgattam zenét N70- en. Szépen kilazult a csati, a gyári átalakító sokszor elvette a hangot, néha recsegett, és mivel sajnos csak felvevőgombos átalakítóm volt, így 3méteres kábel lógott a kezemből, mikor felszálltam a buszra, feltekertem a kezemre, majd a telefon hátlapjához szoritottam, szépen elraktam belső zsebbe, beraktam, és tádámm, egyik zsinór valahol elakadt, és hallgatta az álmos népség az én zenémet. És emiatt hányszor kellett elsüllyednem
Ezért megyek biztosra
Csak ezekért a bosszantó hibákért vagyok nyűgös
Még Motorola is csinál(gat) jack- es mobilokat, de azoknak a kamerái rosszak. Ilyenkor jut néha eszembe, hogy miért jobb a 2,5mm jack, a nagyobb testvérénél, hiszen az sokkal elterjedtebb, és a 2,5mm nem foglal annyival kevesebb helyet, hogy olyan nagy dolog volna egy filléres 3,5 jacket odapakolni
-
Mákos7észta
aktív tag
Teljesen igazad van, de a videó is csak 15fps
(#1) aBONiE: Lehet, hogy igazad van, abban is utánanézek, a Meizu M8 is elvégre ezért mozgatott meg, csak ugye nincs itt.. Az UIQ is Symbian, de azért mégis más.(#4) Daweee: Utána nézek, de azt hiszem, nem okosteló, és a Samuknál nem szeretem a gyárit, de azért meglássuk
-
Mákos7észta
aktív tag
Nagyon sok telefont átnyálaztam már, és a majdnem kategóriások:
- Nokia 5610, amiért nem: Az oprendszer hiánya
- Nokia 5310, amiért nem: Az oprendszer hiánya, pocsék kamera
- Sony Ericsson P1i, amiért nem: Nincs semmiféle jack
- Nokia E51, amiért nem: Kamera pocsék, kijelző pici(nek tűnik)
- Nokia N81, amiért nem: Kamera pocsék
- Nokia N82, amiért nem: Drága
- Nokia N95, amiért nem: Drága, összeszerelési minőségés folytathatnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hadd lőjem le a poént. Interaktív telefonvásárlás lesz. Ti fogtok nekem segíteni...
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest