Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• commanDOS

senior tag

válasz FireLord #76 üzenetére

Ismerős.. én kora tavasztól-őszig minden éppen nyíló szarra allergiás vagyok, kivéve a hirhedt parlagfüvet. Nem szokott könnyezni a szemed? Mert előfordulhat, hogy könnyezéssel próbálja enyhíteni a gyulladást(?) és aztán összegyűlik.
    Én mostanában megyek orvoshoz, mert kezd tele lenni a tököm azzal, hogy már reggel úgy kelek, hogy az egész torkom meg szájüregem fáj, az orrom folyik, lassan a szemem is kifolyik, 1 óra mire összeszedem magam, a délelőtt kb így telik, délutánra enyhül valamelyest. Komolyan mint valami élő-halott. Most vettem v.mi orr sprayt, e valami finom por lenne és az volna a szerepe, hogy megkösse az orrba bejutó polleneket, mert állítólag az állandó orrfolyás gallyra vágja a csilószőröket az orrban, így akadálytalanul megy be minden szar a tüdőbe. Csak sajna nálam nincs ideje hatni, mert kitüsszentem állandóan :(((
    Hát nah, nem egyszerű, remélem végre felírnak v.mi használható dolgot és visszatér az életkedvem, mert már nem is az allergia a legfőbb bajom, hanem az, hogy tönkrevágja minden napomat

Új hozzászólás Aktív témák