Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #97 üzenetére
jó, hát azok általában nem is képesek rá. úgy vettem észre, hogy azokon, amiken elindul, ott jobb teljesítményt is nyújt, mint gdi módban.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #89 üzenetére
pont, hogy gyengébb gépeken kell bekapcsolva hagyni, ezzel is felszabadítva a cpu-t a gdi renderelés alól.
csak 40-50 MB plusz memóriafogyasztást jelent, de a cpu-t bizony kíméli.
"ha a laptopom nem hálózatról megy, akkor abban is kikapcsolom"
ilyenkor rendes esetben automatikusan kikapcsolja az áttetszőséget. maga a téma meg az animációk elhanyagolható plusz fogyasztást okoznak. -
oO7
őstag
válasz
WonderCSabo #89 üzenetére
dehát az aero-t azt a videókártya rendereli... elvileg nem sok beleszólása van a proci "munkájába"... az meg már tényleg nagyon gyenge gép aminek a videókártyája nem képes egy aero -t kipaszírozni magából
amúgy pont múltkor valamiért egy pillanatra kikapcsoltam az aero-t és ugye akkor az a basic theme van ami olyan csúnya kék... és azon kívül hogy csúnya, szerintem azt a cpu rendereli mert amikor húztam az ablakot olyan darabosan jött, hogy csak na...
ezzel szemben amikor be van kapcsolva az aero és azt a gpu rendereli...
tipikusan annak a helyzetnek tűnik amikor a több kevesebb (erőforrást igényel) -
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #86 üzenetére
Tévedés, le kell állítani az összes szolgáltatást mert az svchost.exe bizony rengeteg memóriát eszik.
-
freelancer
tag
válasz
WonderCSabo #48 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz vele, tudod a "megelhetesi flamehuszarok" ellen az eszre-NEM-vetel a leghatasosabb fegyver
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #48 üzenetére
Ééértem ... tehát ha megírsz egy ASM kódot amit egy szabványos fordító úgy értelmez hogy sütsd meg a procit, akkor nem te vagy a hülye, mert egy MOV -ot félreírtál hanem a compiler
???
#49 Namelesske : Akkor lehet, tényleg modulhiba lehetett. Iyenkor érdemes újra letöltetni vele vagy sajátot forgatni.
#47 lenry : Mondta valaki hogy a W7 abszolult használhatatlan fostalicska ? Csupán felhívtam pár kisebb-nagyobb hiányosságra a figyelmet, s reménykedek hogy végre valahára meg tudják oldani. Nincs tökéletes rendszer, de azért törekedni kéne rá
Amúgy kösz az ajánlatot, majd hívlak ha kutyagumiba lépek
.
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #44 üzenetére
Például neked drága barátom
. Még a szerző is elismerte hogy rosszul fogalmazott
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #40 üzenetére
Tán olvasd el újra egymás után a kettőt. Látom neked se volt még érettségi követelmény a szövegértelmezés
#41 Psychonaut : Nem is tudom ... hallottál már a module-assistant nevű kis szösszenetről ? A hangkártya egyébként pont rossz példa, az ALSA eddig minden hangkeltőt bekajált ( kivéve mikor egy ezer éves, 8 bites ISA slotosat akartam vele anno
). Nem mellesleg ... ugyebár volt hozzá driver ? Csak mert ha csinálsz nekem egy FireWire -ön vezérelhető öntözőrendszert és írsz hozzá DOS -os drivert, akkor az DOS -on elfut, de se winen, se linuxon, se ... nem
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #36 üzenetére
Értem .... XFS -el próbáltad már ? Windows prefetch -es bohóckodásánál nem kicsit gyorsabb, innovatívabb, pedig már nem mai gyerek.
-
Namelesske
addikt
válasz
WonderCSabo #36 üzenetére
már ha sikerül összehegeszteni a hardverrel.
Még mindig komoly gondok vannak a nagyvilággal. Webcamera, WirelessLan, Hang, ATi és Intel videó támogatással. Régebbi Asus alaplapkkal, és pedig csak magam körül néztem szét.
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #34 üzenetére
Válasz leegyszerűsítve :
Próbálj ki azonos, nem windows specifikus feladatra a még fejlesztés alatt lévő és támogatott nem windows rendszerekből párat.
Amúgy érdekes ötlet ez a RemoteFX, de feltűnően hajaz az OnLive -ra.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo #15 üzenetére
A memóriafogyasztást kikapcsolt Előtöltéssel néztem. Előtöltéssel 1GB körül volt.
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Pl. ultiban lévő hűdejajjdenagy újdonság ( aminek már vagy 20 éve alapnak de lagalább opciónak kellett volna lennie ) NFS kliens Gbiten max átlag ~8 MB/s -al repeszt, közben a kelleténél jobban cseszteti a forrásgépet.
Amúgy nincs baja, csak a torka véres
Azért még reménykedem, előbb-utóbb csak sikerül fölvenniük egy programozót is
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest