- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz
Darth_Revan #86 üzenetére
Típus, teljesítmény, összetevők?
-
littlelion21
addikt
Igen, ezzel fel is merül bennem újra a telefon párhuzam: azt is szinte csak egy-két hónapig használja az illető, aztán lecseréli, úgy h tudásának töredékét használta csak ki ezidő alatt.
Ebből a szempontból jobb a laptop helyzete, aki ilyet vesz, az csak szeret játszani is, és tudható,h fps-ből sohasem elég... -
littlelion21
addikt
Nos miután a kezemben fogtam egy ilyen gépet, akkor fogok erre érdemben reagálni (azaz kb. soha).
Ilyen irányú tapasztalataim híján feltételeztem,h ilyen kaliberű hardver-elemekhez hasonló színvonalú perifériális eszközöket (márha laptop esetében lehet ilyenekről beszélni) mellékelnek.Mondjuk lehet,h ez is olyan húzás az Alienware részéről, mint egy rosszul menő étterem részéről a köv.:
Ha nem megy a bolt, mit kell csinálni? Meg kell duplázni az árakat. Hadd terjedjen el,h micsoda elit hely, újgazdagék az ilyenre buknak, körükben presztízs kérdés lesz oda járni.
Persze nem egy ótvar útszéli bisztróra gondoltam, hanem egy normális, de megcsappant látogatottságú étteremre. -
littlelion21
addikt
Pontosan. Gamer laptop, mint státsz-szimbólum. Csakúgy, mint a mobil.
No nem azt mondtam,h a kékvérű arisztokrácia sorban fog állni,h legyen ilyen is a Bentley mellé, hanem arra a "célközönségre" gondoltam, akik 2nappal a megjelenése után megveszik a 180.000Ft-os mobilt. Bár soha nem használja az égvilágon semmire az sms-hívás kombón kívül. És bár soha nem jár terepen, mégis 20millás BMW terepjárója van....Abban viszont egyetértünk,h a legtöbbet a cég presztízsének adhat.
Az nem zavar,h vki eredendően elutasítja a státusz-szimbólumok létezését, de könyörgöm: a BMW/Mercedes/Rolex/Isten átka topicot is teleírja hasonlókkal? Úgy érzem vérpistikék hivatalból járnak az ilyen topicokba "minek ez", "szar ez" jellegű hsz-kel.
Vmelyik még meg is kérdi: kinek csinálnak ilyet? Majdnem visszaírtam,h nem is neked b+, aki fél évig itt csövezett 5különféle topic-ban,h hol kapja meg ezer ft-al olcsóbban a tápot,vagy mittudomén mit. Ezzel nem azt mondom,h én ne lennék ilyen csövezős, hanem azt h ne szóljon már le vmit csak azért mert nincs rá pénze.Az,h mi sajátságosan magyar, Te nyújtod a legjobb példát: akinek többje van mint másoknak, csak lopásból/csalásból/hazudozásból lehet.
Voltam külföldön többször több helyen, tapasztalatból írtam amit írtam. A kf-re kijutott magyar hogy fogadja a másik kijutott magyart? Esetleg örül neki? Dehogy... Egyfajta "pfff, ne te is kijutottál b+" -féle lenézés az uralkodó. A "dögöljön meg a szomszéd lova is" - effektusról ne is beszéljünk.
Hollandiában hogy járnak piacra egy átlagos esős napon? Gumicsizmában! Orvosok, mérnökök, művelt emberek. Itt mi lenne Mo-n egy hasonló esetből...?
Arra is emlékszem,h milyen fejett vágott egy német meg egy belga fószer, mikor görcsösen próbáltam bizonyítani magamnak,h nem csak mi vagyunk ilyenek, és kérdezgettem őket biz. szituációkról: úgy néztek rám, mint egy születése óta süket, akitől azt kérdem,h magyarázza el mitől olyan jó a jazz...Na de ez már nagyon off...
-
-
littlelion21
addikt
Ez gép státusz-szimbólum.
Bírom a sok majmot (kinek nem inge...), hogy minek ez a gép, ki vesz ilyet, stb....
Ezt kérdést akkor is felteszik magukban, amikor Suzuki-ban, Opel-ben ülve 5 perc alatt 10db 10millió Ft-nál drágább autó húz el mellettük? Az Opel nem ugyanúgy gurul? Nem ugyanúgy fel lehet érni Pestre meg vissza?
Vagy 600ezer Ft-os óra? Az nem ugyanúgy mutatja az időt, mint a 10.000 Ft-os, vagy olcsóbb?
És a 30ezer Ft-os parfüm?
Meg a kurvasok ékszer? Az aztán tényleg hasznos... Soroljam még...?Vagy egyesek ezzel az ellenszenves felsőbbrendű bennfentes fikázással élik ki magukat, jó magyar szokás szerint?
Elnézést a fórumozóktól, de ez valahogy kibukott belőlem, mikor már századjára olvasom szinte ugyanazt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest