Új hozzászólás Aktív témák

• littlelion21

addikt

válasz ddekany #41 üzenetére

Pontosan. Gamer laptop, mint státsz-szimbólum. Csakúgy, mint a mobil.
    No nem azt mondtam,h a kékvérű arisztokrácia sorban fog állni,h legyen ilyen is a Bentley mellé, hanem arra a "célközönségre" gondoltam, akik 2nappal a megjelenése után megveszik a 180.000Ft-os mobilt. Bár soha nem használja az égvilágon semmire az sms-hívás kombón kívül. És bár soha nem jár terepen, mégis 20millás BMW terepjárója van....

Abban viszont egyetértünk,h a legtöbbet a cég presztízsének adhat.

Az nem zavar,h vki eredendően elutasítja a státusz-szimbólumok létezését, de könyörgöm: a BMW/Mercedes/Rolex/Isten átka topicot is teleírja hasonlókkal? Úgy érzem vérpistikék hivatalból járnak az ilyen topicokba "minek ez", "szar ez" jellegű hsz-kel.
    Vmelyik még meg is kérdi: kinek csinálnak ilyet? Majdnem visszaírtam,h nem is neked b+, aki fél évig itt csövezett 5különféle topic-ban,h hol kapja meg ezer ft-al olcsóbban a tápot,vagy mittudomén mit. Ezzel nem azt mondom,h én ne lennék ilyen csövezős, hanem azt h ne szóljon már le vmit csak azért mert nincs rá pénze.

Az,h mi sajátságosan magyar, Te nyújtod a legjobb példát: akinek többje van mint másoknak, csak lopásból/csalásból/hazudozásból lehet.
    Voltam külföldön többször több helyen, tapasztalatból írtam amit írtam. A kf-re kijutott magyar hogy fogadja a másik kijutott magyart? Esetleg örül neki? Dehogy... Egyfajta "pfff, ne te is kijutottál b+" -féle lenézés az uralkodó. A "dögöljön meg a szomszéd lova is" - effektusról ne is beszéljünk.
    Hollandiában hogy járnak piacra egy átlagos esős napon? Gumicsizmában! Orvosok, mérnökök, művelt emberek. Itt mi lenne Mo-n egy hasonló esetből...?
    Arra is emlékszem,h milyen fejett vágott egy német meg egy belga fószer, mikor görcsösen próbáltam bizonyítani magamnak,h nem csak mi vagyunk ilyenek, és kérdezgettem őket biz. szituációkról: úgy néztek rám, mint egy születése óta süket, akitől azt kérdem,h magyarázza el mitől olyan jó a jazz...

Na de ez már nagyon off...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés