Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Én is végigjátszottam, szerintem kissé közepes, a grafika nagyon szép (pedig x360-on toltam) ciszont a mentésrendszer, az ismétlődő pályarészek, és a repetitív játékmenet miatt erősen rétegjáték.
Túlontúl az életbenmaradáson a tét, de az pedig kimerül a lopakodásban, így lényegében egy séta /guggolás/bújócska szimulátor az egész. Se interaktív párbeszédek, se fejtörők, se alternatív megoldások, mindig ugyan az a pár lehetőség, nincs interakció a környezettel sem. Csak alien rajongóknak ajánlanám, esetleg horror fügőknek. Esetleg akik valami újra vágynak egy próbát megér, de végig ugyan az marad mint az elején, szóval könnyen el lehet dönteni hogy folytatni akarja-e az ember. 6/10
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest